După Tom Hanks, actorul Idris Elba a fost testat pozitiv cu coronavirus: „M-am autoizolat imediat”

Publicat: 16/03/2020 | 21:34

După ce actorul Tom Hanks și soția lui au fost testați pozitiv cu coronavirus, Idris Elba a ieșit și el pozitiv în testul pentru Covid-19. Starul din lumea filmului se simte bine și susține că nu a avut simptome. Cu toate acestea, a recurs imediat la autoizolare. 

Actorul Idris Elba a fost testat și el pozitiv cu coronavirus. Cel care a făcut anunțul este chiar el, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Twitter.

Idris Elba a mărturisit că nu a avut simptome și că se simte foarte bine, iar în aceste momente se află în autoizolare. Mai mult, actorul i-a îndemnat pe oameni să stea acasă și le-a mărturisit că îi va ține la curent cu starea lui de sănătate.

„În această dimineață am testat pozitiv Covid 19. Mă simt bine, nu am avut simptome deloc, dar m-am autoizolat imediat cum am aflat despre posibila mea expunere la virus. Rămâi acasă și fii pragmatic. Vă voi ține la curent cu modul în care decurge situația. Fără panică!”, a scris actorul Idris Elba, pe Twitter.

Tom Hanks și soția lui, infectați și ei

În urmă cu doar câteva zile, Tom Hanks a mărturisit că a fost testat pozitiv cu coronavirus. În acest moment, actorul, alături de soția lui, Rita Wilson, se află în carantină, la Gold Coast, pe coasta de est a Australiei.

Într-o postare pe contul de Twitter, Tom Hanks a anunțat că atât el, cât și soția sa au fost infectați cu coronavirus, în timpul filmărilor, în Australia.

ctorul premiat cu Oscar a ajuns în Australia pentru pre-producţia filmului biografic al regizorului Baz Luhrmann despre Elvis Presley, în care joacă rolul managerului vedetei, colonelul Tom Parker. Producţia a încetat după ce Hanks, în vârstă de 63 de ani, a confirmat joi vestea despre infectarea cu coronavirus, scrie Agerpres.

Wilson, care este producătoare la Hollywood, a susţinut sâmbătă un concert la Opera din Sydney, eveniment la care au participat aproximativ 207 persoane, inclusiv Hanks. Reprezentanţii sălii au anunţat că i-au informat deja pe toţi cei care au intrat în contact cu cei doi şi, în plus, a dezinfectat spaţiile.