După seara petrecută cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj obscen lui Alex Bodi

Publicat: 13/03/2020 | 20:40

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus capăt căsniciei lor, însă războiul dintre ei nu s-a sfârșit. După declarațiile acide, blondina a postat un mesaj obscen pentru fostul ei soț.

Securea Războiului dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este departe de a fi îngropată. Au divorțat, cu scandal, la notar, iar apoi au urmat o serie de declarații acide din partea amândurora. După seara petrecută alături de Victor Slav și fetița lor, Bianca Drăgușanu i-a transmis un mesaj obscen lui Alex Bodi. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIREA MOMENTULUI ÎN SHOWBIZ. BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU SEMNAT UN CONTRACT PRENUPȚIAL ÎNAINTE DE CĂSĂTORIE)

Vedeta și-a schimbat profilul de la WhatsApp și a publicat un filmuleț în care îi arăta un semn obscen fostului ei soț. Mai mult decât atât, Bianca a scris și un mesaj cu subînțeles, tot la adresa lui Alex Bodi: ”Ce-am avut și ce-am pierdut”.

Bianca, semn obscen pentru Alex Bodi

Bianca Drăgușanu: ”Nu eram fericită”

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi. Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.