După războiul cu turcul, Ioana Filimon și-a găsit liniștea! Șatena are un nou iubit

Publicat: 07/02/2020 | 17:10

După războiul cu turcul, Ioana Filimon și-a găsit liniștea! Șatena are un nou iubit și este în culmea fericirii.

Securea războiului dintre milionarul turc și Ioana Filimon nu a fost îngropată, dar șatena își continuă viața. Ioana Filimon iubește din nou, însă, nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul din viața ei. Și… este lesne de înțeles, având în vedere scandalul în care a fost implicată cu fostul ei iubit turc. (CITEȘTE ȘI: CE A PĂȚIT IOANA FILIMON LA ”SURVIVOR”?! A ”INVENTAT” UN ACCIDENT CA SĂ SE RETRAGĂ DE LA FILMĂRI)

”Sunt cu cineva, nu vreau să dau prea multe detalii pentru că deja au fost prea multe speculaţii pe partea aceasta. Important este să fiu eu bine. Sunt fericită şi mai slabă”, a spus Ioana Filimon la Antena Stars.

Ioana Filimon, scandal cu fostul iubit turc

Fosta concurentă de la “Ferma” și-a început povestea de dragoste cu turcul bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el, spun unele zvonuri. La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente. (VEZI ȘI:  FILMĂRI DE NECREZUT! JORJE A APĂRUT LA PLAJĂ CU SOȚIA + ”AMANTA” IOANA FILIMON. TOATĂ ROMÂNIA A VORBIT DESPRE AȘA-ZISUL AMANTLÂC DE LA FERMA DE LA PRO TV, IAR ACUM..)

Ioana ar fi fost sechestrată de iubitul turc, iar de când s-a întors în România a izbucnit un scandal de zile mari între ea și turc. Cengiz Şıklaroğlu a mers la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostei sale iubite. Turcul susține că, în perioada în care cei doi aveau o relație, el i-ar fi dăruit Ioanei Filimon un inel extrem de scump, dar şi mai multe sume de bani, pe care nu i le-ar fi restituit. N-a mai pus la socoteală party-urile exclusiviste la care au curs valuri de șampanie Armand de Brignac. Iar, acum, milionarul turc o amenință, din nou, pe fosta lui iubită!