După “modelul” șefului său, mâna dreaptă a celui mai bogat român nu are noroc în dragoste. “Când au început pandemia și restricțiile de călătorie, cei doi…”

Publicat: 09/04/2020 | 00:32

Răzvan Iordache are o poziție importantă la UiPath, companie condusă de miliardarul de origine română Daniel Dines. Conduce divizia de ingineri PreSales din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar din punct de vedere profesional îi merge perfect. Lucrurile sunt, din păcate pentru el, complicate în plan sentimental. Potrivit unor surse, tânărul s-a despărțit de logodnica lui, cu care forma un cuplu încă din 2014. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile rupturii. După “modelul” șefului său, mâna dreaptă a celui mai bogat român nu pare să aibă noroc în dragoste.

După șase ani de iubire, legătura dintre Răzvan Iordache și Amira Alhmdou, o superbă brunetă de origine siriană, s-a încheiat brusc, deși apropiații cuplului se așteptau la o nuntă, iar tânărul avea o relație specială cu familia celei cu care plănuia să se însoare.

(VEZI AICI: AU REFUZAT SĂ-L ANGAJEZE LA 19 ANI, IAR AZI ESTE UNUL DINTRE ”PUȘTII-MINUNE” AI ROMÂNIEI!)

“Era foarte deranjată că diverse fete îl apelau!”

Cuplul și-a spus adio în urmă cu aproximativ două luni, iar de atunci Amira ar fi fost prezentă la multe evenimente mondene, în speranța că va trece mai ușor peste despărțirea de Răzvan, care i-a luat pe toți prin surprindere.

De când îi cunosc, au evitat să își arate divergențele din relație în public. Dar cei apropiați de ei știu că povestea de dragoste ce arăta perfect la exterior nu era, în realitate, tocmai lapte și miere. Răzvan este o fire mai nonșalantă, cele mai multe scandaluri plecau de la Amira. Spre exemplu, ea era foarte deranjată că diverse fete îl apelau pe Răzvan, în special pe Instagram. Și, astfel, mai apăreau scântei între ei”, a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, o persoană din anturajul fostului cuplu.

Atent cu iubita: flori, cadouri, vacanțe exotice!

Pe durata relației, Amira Alhmdou ar fi fost răsfățată la maximum de Răzvan Iordache. Totul pare să fi fost, însă, în van. Răzvan acorda o atenție aparte Amirei prin flori, diverse cadouri și plimbări prin țări exotice. Dar se pare că nu asta a fost rețeta fericirii între ei”, mai susține sursa noastră.

Răzvan și Amira, într-o vacanță exotică

(CITEȘTE ȘI: CINE ESTE DE FAPT NOUA IUBITĂ A ”PRINȚIȘORULUI SIR” AM AFLAT ”CAZIERUL AMOROS” AL PUȘTOAICEI!)

Despărțiți de COVID-19?!

Surprinzător este că Răzvan și Amira au rupt logodna la puțin timp după ce a început pandemia de COVID-19 pe plan mondial, când tânărul nu a mai putut călători în străinătate la fel de des cum o făcea înainte.

Pe durata relației, Răzvan era mai mereu plecat pentru a ajuta la expansiunea UiPath. După ce au început pandemia și restricțiile de călătorie, cei doi au petrecut mai mult timp împreună decât de obicei. Probabil că și asta a dus la despărțirea lor, nefiind obișnuiți să fie unul lângă celălalt aproape tot timpul”, ne-a mai povestit sursa CANCAN.RO.

Cum a ajuns Răzvan Iordache la UiPath

Pe când avea 19 ani, Răzvan Iordache și-a căutat un loc de muncă, a țintit unul și s-a prezentat la interviu. Era vorba despre o cunoscută companie petrolieră. A fost însă respins. Era prea tânăr.

În 2014, am solicitat un loc de muncă. După lungi discuții și interviuri cu agenția lor de recrutare, m-au respins pentru că eram prea tânăr. Prin urmare, în acea vară am mers la o companie mică de apartamente numită Deskover, cu aproximativ 10 angajați, redenumită UiPath un pic mai târziu. Aceasta a fost, probabil, cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea” a fost dezvăluirea lui Răzvan Iordache.

(NU RATA: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. DANIEL DINES A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

Acea întorsătură a lucrurilor avea să fie pentru Răzvan începutul unei accelerate ascensiuni pe culmile succesului în domeniul de activitate pe care l-a îmbrățișat. Pentru că a muncit pe brânci și a fost serios, a urcat pe scara ierarhică a companiei. Până să înceapă pandemia de COVID-19 era mai mereu pe drum, răspândind tehnologia RPA în peste 40 de țări de pe mai multe continente.

Probleme și pentru Daniel Dines, boss-ul UiPath

Nici Daniel Dines, fondatorul UiPath – primul „unicorn” românesc (termen ce definește o afacere pornită după anii 2000, din domeniul tehnologiei, care are o evaluare actuală de peste un miliard de dolari) – compania unde Răzvan Iordache este membru important, nu o duce prea bine din punct de vedere sentimental. Alexandra, soția omului de afaceri cu o avere evaluată la 10 miliarde de dolari, a pus, recent, ”piciorul în prag” și dorește, din nou, divorțul, dosarul aflându-se pe rol la Judecătoria Sectorului 1 București. Cuplul a mai fost aproape de separare în alte două rânduri, dar nu a mers până la capăt.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)