După moartea Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș copiii lor se luptă pentru avere! S-au dat în judecată pentru un apartament

Publicat: 15/06/2020 | 21:53

Este război pentru avere, după moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Fiica decedatului i-a chemat în instanță pe cei doi băieți ai regretatei cântărețe. Totul pentru obținerea unui apartament.

Scandalul moștenirii îi are ca protagonisti pe fiica din prima căsnicie a lui Cornel Galeș și pe băieții din prima căsătorie a Ilenei Ciuculete. Cei trei se luptă pentru obținerea moștenirii regretatei artiste.

CITEȘTE ȘI: Mihai Costea, prins beat la volan în apropiere de București! Ce alcoolemie a avut fostul fotbalist al lui Gigi Becali

Ținta pentru care se luptă la judecătorie Mugurel, Cristi Sfețcu și Claudia Stroe este un apartament care i-a aparținut regretatei cântărețe, Ileana Ciuculete. După moartea acesteia, imobilul i-ar fi rămas lui Cornel Galeș. Iar acum că nici acesta nu mai este în viață, locuința ăi poate reveni chiar și fiicei lui. La acest moment, Claudia este proprietară.

Potrivit spynews.ro, Claudia are calitatea de pârât în procesul băieților Ilenei Ciuculete.

În timpul vieții, Cornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte dintr-un imobil pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit judecătorilor, lui Galeș i-au revenit suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a purtat rochia de mireasă de la nunta cu George Burcea în clipul noului single: “A fost foarte greu…”

După moartea, Cornel Galeș a fost dat, din nou, în judecată de băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, pentru bunurile artistei, motiv pentru care numele lui continuă să apară în acest proces.

Moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a stins, pe 14 martie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar soțul ei, Cornel Galeș, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în apropiere de Valencia, la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Cornel Galeș îşi doarme somnul de veci în cimitirul Străulești 2, lângă Ileana Ciuculete, femeia lângă care era de nedezlipit.

CITEȘTE ȘI: Florin Marin, la cuțite cu familia răposatului soț! Ce avere impresionantă a moștenit tânărul

Cei doi băieţi ai Ilenei Ciuculete din mariajul de 12 ani cu fostul soţ, Valeriu Sfetcu,nu vorbeau de ani întregi cu mama lor şi se plângeau de abandon la televizor și se pare că și-au iertat mama abia după ce a încetat din viață.