După mărturisirile uluitoare despre iubitul incendiat de viu, Oana Radu e făcută praf de amicul lui Alin: ”Nici să treci prin faţa mamei şi a surorii lui nu ai voie măcar”

Publicat: 10/02/2020 | 13:13

La aproape cinci luni de la moartea lui Alin, Oana Radu a făcut mărturisiri uluitoare despre bărbatul cu care a trăit o poveste de dragoste timp de trei ani. Acum, însă, un prieten de-al bărbatului o face praf pe artistă.

Un cocktail Molotov i-a adus sfârșitul tânărului Alin. Acesta era abia la început de drum, avea toată viața înainte, iubea și urma să-și termine studiile chiar în perioada următoare. Din păcate, a fost incendiat de viu de un vecin din copilărie, cunoscut cu afecțiuni psihice, chiar în blocul în care a crescut. Cu toate că medicii au reușit să-l țină în viață după tragedie, trupul tânărului a cedat din cauza arsurilor extrem de grave pe care le-a suferit.

La aproape cinci luni de la moartea lui Alin, Oana Radu a făcut mărturisiri uluitoare. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE NOUA CONCURENTĂ DE LA ”BRAVO, AI STIL! CELEBRITIES”! MARIA ILIOIU A FOST ELIMINATĂ DIN COMPETIȚIE)

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a declarat artista într-o emisiune TV.

După aceste mărturisiri, dar și după oficializarea relației sale cu antrenorul de fitness, Cătălin Dobrescu, un prieten de-al lui Alin dă de pământ cu artista. Acesta o judecă pe Oana Radu pentru vorbele spuse la adresa lui Alin, dar și pentru că și-ar fi văzut de viața ei… poate prea devreme.

“Alin Suflea nu te-a meritat. Nici să treci prin faţa mamei şi a surorii lui nu ai voie măcar. Superficialitatea ta le-ar murdări. Trăiască vopselele, cura de slabire si domnii”, a fost mesajul tânărului pentru Oana Radu.