După despărțire, Cristina Cioran iubește din nou. Vedetei îi priește noua relație: „Locuim împreună de când ne-am cunoscut”

Publicat: 21/12/2020 | 12:42

Când toată lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului, după zece ani relație, Cristina Cioran și iubitul ei și-au spus Adio! Despărțirea a avut loc  în urmă cu câteva luni, dar atât Cristina cât și Traian și-au refăcut viața.

Cristina Cioran și Traian Văduva trăiau o poveste de dragoste de ani buni. Cei doi aveau planuri mari, iar toată lumea aștepta să-i vadă în fața altarului. Mai ales că s-a zvonit că în urmă cu un an, Cristina Cioran ar fi fost cerută de soție, la o petrece. Acum însă, vedeta susține că aceea nu a fost o cerere reală, ci doar o glumă. Și în stilul caracteristic Cristina spune că poate chiar acesta a fost motivul despărțirii, că n-a fost cerută de soție.

” Niciodată nu a fost vorba de căsătorie. Poate că acesta a fost motivul despărțirii, că nu m-a cerut niciodată de soție. Nu a fost niciodată vorba despre nuntă. Ce-ți mai trebuie nuntă odată ce ai o relație așa lungă?! Nu a fost o despărțire cu lacrimi, ne-am bucurat amândoi că ne-am despărțit. 

Am împărțit tot ce aveam de împărțit. A fost practic ca o căsătorie, dar nu aveam cine știe ce lucruri în comun.  În ultimul an, poate s-a văzut mai mult că relația noastră scârțâie.

Cred ca ne dorim alte lucruri, cred că maturizarea nu vinde doar cu vârsta, ci cu ce-ți dorești de la viață. Important este să nu uiți de tine, să te gândești la tine pentru că o viață avem. , a declarat Cristina Cioran la „Vorbește lumea”.

Cristina Cioran iubește din nou

Vedeta a dezvăluit că și-a întâlnit noul iubit în timp ce între ea și Traian existau foarte multe discuții legate despre o posibilă despărțire. Și mai mult, Cristina Cioran mărturisește că poate dacă n-ar fi fost actualul iubit, nu s-ar fi despărțit. Însă, este fericită că a făcut acest pas și se bucură că nu a mai stat într-o relație care nu mai mergea. Vedeta va petrece sărbătorile de iarnă alături de iubitul ei, dar și de părinții lor.

„Am ieșit din acea relație de 4 luni și jumătate. Din păcate, relațiile nu mai țin ca pe vremuri. Am decis împreună să nu vorbim despre asta, din respect ptr familiile noastre. Acum sunt împreună cu cineva. Nu e adevărat cum s-a scris, nu Traian m-a părăsit. La un moment dat, nu ne-am mai înțeles și am tot încercat să reluăm relația și nu a mai funcționat. Sufletele s-au deschis atât la mine cât și la el, astfel încât și eu și el suntem fericiți cu alte persoane.  Persoanele acestea au apărut imediat după despărțire. 

Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație, din momentul în care ea a început.  Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut.  Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat. „, a mai adăugat vedeta.

Cristina Cioran își va petrece Sărbătorile de Iarnă alături de noul iubit. Cei doi îndrăgostiți vor fi alături de părinți de Crăciun.

„Mergem la Constanța la mama, să facem sărbătorile de iarnă. Nu voi găti eu, ci mama. „, a conchis Cristina Cioran.

CITEȘTE ȘI: ” SMILEY S-A SUPĂRAT! A DEVENIT RAMBO DE LÂNGĂ GINA PISTOL