După ce s-a vindecat de coronavirus, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a devenit tată

Publicat: 29/04/2020 | 16:26

După ce s-a vindecat de coronavirus, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a devenit tată. Logodnica lui, Carrie Symmonds, a născut un băiețel perfect sănătos.

Primul-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, și logodnica lui au anunțat astăzi nașterea fiului lor. Carrie Symmonds a devenit mămică pentru prima oară, iar Boris Johnson a devenit tată pentru a cincea oară.

Premierul a fost alături de logodnica lui pe parcursul nașterii, iar cei doi părinți le-au mulțumit echipei de la spitalul londonez unde a venit pe lume băiețelul lor.

Pe 2 aprilie, șeful guvernului de la Londra a fost spitalizat și transferat ulterior și la terapie intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus. Acest lucru s-a întâmplat la 10 zile după ce Boris Johnson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, pe 6 aprilie. Pe 12 aprilie, el a fost externat din spital. (CITEȘTE ȘI: LA 83 ȘI 86 DE ANI, AU CUSUT MĂȘTI DIN PÂNZELE PREGĂTITE PENTRU PROPRIA ÎNMORMÂNTARE ȘI LE-AU DONAT ALTOR BĂTRÂNI. “NU POT SĂ VĂ DESCRIU BUCURIA…”)