După ce s-a spus că îi plac și bărbații, Cătălin Botezatu recunoaște sincer: „Am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual!”

Publicat: 25/06/2020 | 08:30

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a stârnit numeroase controverse atunci când a fost vorba de orientările sale sexuale, însă de curând, celebrul designer a făcut cele mai sincere dezvăluiri de până acum, legate de acest aspect intim din viața lui. 

Cătălin Botezatu a fost mereu sincer cu fanii săi și la fel s-a întâmplat și de curând, atunci când a făcut cele mai picante dezvăluiri legate de viața lui sexuală. Designerul a recunoscut că a făcut „multe prostii” și știe că este admirat și râvnit atât de femei, cât și de bărbați.

NU RATA – CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, DUPĂ CE A FOST OPERAT DE CANCER: „TRĂIESC O VIAȚĂ…”

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul” a spus Cătălin Botezatu, pentru viva.ro.

De ce nu are Cătălin Botezatu o familie

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Cătălin Botezatu are un singur regret: acela că nu are, încă, o familie. Designerul a mărturisit pentru sursa citată că nu ar avea timp de căsnicie, din cauza programului mult prea aglomerat al job-ului său. Cu toate acestea, Botezatu nu neagă faptul că i-ar fi plăcut să aibă o familie.

CITEȘTE ȘI – LIDIA BUBLE, ÎNDRĂGOSTITĂ PÂNĂ PESTE CAP DE CĂTĂLIN BOTEZATU. A FOST PRIMUL BĂRBAT CARE A CUCERIT-O: „DORMEAM CU POZA LUI SUB PERNĂ”

„Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine.

A fost pandemie… Vrei să spun adevărul? Nu am o relație stabilă și atunci mi-e frică! Nu am pentru că nu vreau. O relație stabilă, o căsnicie, înseamnă multă responsabilitate. Și nu am timp. Muncesc de dimineață până seara” a mai declarat Botezatu, într-o emisiune de televiziune.