După ce s-a făcut de râs cu wc-ul din curte, Alexandra Bodi lovește din nou! Cum arată baia „reginei” de pe TikTok: „Vă place?”

Publicat: 04/01/2021 | 17:38

Face ce face și lovește din nou! Alexandra Bodi s-a făcut de râs în toaleta din curte, așa că a pus „osul la treabă” și s-a ales cu o baie de toată frumusețea! Dornică de a le arăta fanilor săi marea realizare, soția lui Ionuț Bodi a filmat baia, dar s-a focusat mai ales pe toaletă, căci nu degeaba acum trăiește ca o doamnă!

Alexandra Bodi este un adevărat fenomen în mediul online. Supranumită „regina TikTok-ului”, femeia din Mureș s-a filmat de curând într-o toaletă veche din curte, iar internauții s-au amuzat copios de situația ei materială.

Pentru că de ceva timp are o casă nouă, dotată cu de toate și care nu se compară nici măcar puțin cu vechea casă în care toate lucrurile erau ponosite, Alexandra Bodi a vrut să se laude acum și cu noua baie pe care o are.

„Bună, dragii mei! Haideți să vă arăt wc-ul pe care l-am promis aseară. Vedeți wc-ul? Vă place?” a spus Alexandra Bodi într-un video, tare mândră de noua baie pe care o are.

S-a făcut de râs cu wc-ul din curte

E virală, dar și naturală! Mult prea naturală am putea spune, dacă stăm să analizăm imaginile pe care le-a postat pe TikTok, de curând. Nimeni alta decât Alexandra Bodi s-a filmat în wc-ul din curte, spre șocul tuturor celor care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

Dornică de a face cât mai multe vizualizări, Alexandra Bodi s-a filmat chiar pe wc-ul din curte și a postat clipul video pe contul său de TikTok. Acesta a devenit viral și a fost repostat de mulți alți internauți care au considerat că este mult prea amuzant pentru a nu fi distribuit peste tot. Clipul postat de Alexandra Bodi a fost cu atât mai amuzant cu cât, la un moment dat, în wc-ul în care se afla aceasta a intrat și un câine care a cam…deranjat-o.

„Acum sunt la wc, wc-ul meu, uitați. E din scânduri, vedeți? Dă-te, Lessie! Du-te de aici de pe mine, mami” a spus Alexandra Bodi, în clipul pe care l-a postat pe TikTok.