După ce s-a dat singur de gol că nu îi era străină cocaina, George Burcea a șters mesajul controversat de pe Facebook. Ce detaliu a ieșit la suprafață

Publicat: 09/03/2020 | 08:37

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan a avut prima apariție televizată după ce s-a aflat că ea și George Burcea divorțează. După ce artista a făcut anumite declarații, a ieșit la rampă și actorul, care a postat un mesaj tranșant pe contul lui de Facebook. Surpriză! În mesajul lui Burcea se regăsesc detalii interesante despre acesta și despre consumul de cocaină, care se pare că nu îi era deloc străin și nici nu-l aplica…ocazional!

George Burcea a scos la iveală detalii interesante legate de consumul lui de droguri. Actorul s-a dat de gol singur în fața tuturor că nu îi era deloc străin consumul de cocaină, după ce a mărturisit cam totul despre acest aspect, în mesajul controversat pe care l-a postat pe Facebook.

”Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga” a spus George Burcea, în mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

Când și-a dat seama că a scos la iveală toate aceste lucruri legate de consumul lui de droguri, soțul Andreei Bălan a șters postarea. Mai mult, se pare că și Andreea Bălan l-ar fi sfătuit pe actor să facă acest lucru, după cum chiar ea a mărturisit la Răi da Buni, pe Antena Stars.

În urma celor întâmplate, Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze. Artista este ajutată, în aceste momente, de mama ei, care s-a mutat în locuința sa din Capitală.