După ce i s-a făcut rău la Acces Direct și a fost chemată ambulanța, Vulpița a făcut anunțul: ”Eu divorțez de soțul meu. Cine vrea să mă ia?”

Publicat: 12/02/2020 | 15:02

Într-un timp relativ scurt, Vulpița și Viorel au devenit faimoși în toată țara. Cei doi au mii de urmăritori pe conturile de socializare, iar fanii au rămas șocați de ultimul anunț făcut de Vulpiță. Se pare că tânăra vrea să divorțeze de soțul ei.

Recent, Vulpița și-a făcut un cont de TikTok. Tânăra postează diverse filmulețe haioase și câteodată stă de vorbă cu urmăritorii ei. În ultimul video publicat, Vulpița apare alături de Viorel și face un anunț șocant: „Vezi că eu divorțez de soțul meu! Care vreți să mă luați?” .

Viorel, însă, le făcea semne urmăritorilor dând de înțeles că nu este adevărat ce spune soția lui. Însă, Vulpița părea hotărâtă în ceea ce privea decizia de a se despărți de soțul ei: „Ba da, minte, și el vrea pe alta”. Rămâne de văzut dacă totul a fost o glumă sau există un sâmbure de adevăr în spusele celor doi. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA, DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ. CEL CARE AR FI TREBUIT SĂ-I FIE NAȘ FIICEI SALE A ÎNCERCAT SĂ PROFITE DE EA?)

Lovitură dură pentru Vulpița și soțul ei

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (VEZI ȘI: FLICK, POEZIE HAIOASĂ PENTRU MIRELA VAIDA: ”O CASĂ DE TOATĂ FIȚA… PENTRU CĂ AI DIFUZAT VULPIȚA”)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.