După ce Dorian Popa și-a inaugurat piscina în vila impunătoare, Codin Maticiuc nu s-a lăsat mai prejos: ”De două ori mai mare”

Publicat: 29/04/2020 | 15:31

După ce Dorian Popa și-a inaugurat piscina în vila impunătoare, Codin Maticiuc nu s-a lăsat mai prejos și le-a prezentat fanilor, în stilu-i caracteristic, piscina de acasă. 

Într-unul dintre cele mai noi vloguri, Dorian Popa a inaugurat piscina construită în vila impunătoare de 300.000 de euro, de la marginea Bucureștiului, unde s-a mutat la finalul anului trecut. Palmieri, piatră albă adusă tocmai din Grecia… ce să mai! Un colț de rai! Numai în filme vezi o asemenea minunăție!

Artistul a făcut și prima baie, iar bălăceala în piscină a făcut senzație pe Internet.

După ce a văzut cum arată piscina lui Dorian Popa, Codin Maticiuc s-a lăudat cu propria piscină. Pardon! A tatălui său. După cum spune însuși fostul crai de Dorobanți, în stilu-i caracteristic, într-un video amuzant. (CITEȘTE ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, PĂRĂSITĂ DE MILIARDARUL ITALIAN?! „SOCRUL” NU AR FI AVUT-O LA INIMĂ PE ROMÂNCĂ ȘI…)

”I-auziți, măi, cică a dat drumul Dorian Popa la piscină. Dar… ia, uite! Piscina fratelui vostru, de două ori mai mare și de două ori mai mișto. Bine, piscina lui e făcută din banii lui… la mine… din banii tatălui, dar…”, a spus Codin Maticiuc.

Iar apoi a avut loc o discuție haioasă între el și tatăl său.

”-Auzi, tată, mă lași și pe mine să fac baie astăzi?

 -Nu!”.