După ce au fost amenințați cu moartea, Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru se tem pentru viața lor: ”Când a început să spună…”

Publicat: 10/04/2020 | 13:44

Vulpița din Vaslui și Viorel Stegaru – soțul ei – s-au lansat în muzică, apărând acum în ultimul videoclip al Mariei Constantin. Dar se pare că această ”ascensiune” artistică și prezența lor constantă ”pe sticlă” nu este chiar pe placul tuturor, din câte se poate vedea din comentariile lăsate și, mai ales, din sesizările care au curs la Consiliul Național al Audiovizualului cu mai mult timp în urmă. Iar acest scenariu pornelte acum pe un cu totul alt drum… 

Vulpița și Viorel au dezvăluit la ”Acces Direct” că au fost… amenințați cu moartea, iar acum se tem pentru viața lor. Viorel Stegaru este de părere că totul ține de invidie, fiindcă oameni din jurul lor nu concep ideea că au reușit să devină vedete și să câștige bani.

”Au o invidie, ceva. Ce-or spune: ”Au plecat, uite ce fac acolo”?”, susține Viorel Stegaru.

(CITEȘTE ȘI: CINE SUNT, DE FAPT, VERONICA ȘI VIOREL! MIRELA VAIDA A RECUNOSCUT, DIN GREȘEALĂ, CĂ „TELENOVELA” VULPIȚA E REGIZATĂ)

Tot spune că atunci când o să merg la Blăgești…”

Viorel Stegaru a povestit că a primit un telefon după ce a plecat de la emisiune și că a fost enervat de insistențele interlocutorului care nu s-a recomandat, firește. Însă a simțit amenințarea și i s-a spus că atunci când va reveni în sat se va întâmpla ceva. Cu punctele de suspensie de rigoare. Apoi i s-au mai cerut și bani pentru a scăpa de un anume… Marian, iar Viorel a declarat că le-a transmis tuturor celor care ascultau să îți vadă de treabă. Mai mult, soțul Vulpiței a dat de înțeles că știe cine l-ar fi sunat – ”numele începe cu F.” – însă nu a oferit și alte detalii, întreținând… misterul.

”Am primit un telefon aseară, după ce am plecat de aici, tot insista până când m-am enervat și am răspuns să văd ce vrea. Când a început să spună… Toate prostiile. Câți erau acolo, nu știu! Tot spune că atunci când o să merg la Blăgești… așa… și înjurături. Nu erau acasă, erau la un magazin sau un bar ceva. Și ce au zis, hai să o facem, hai să spunem. Băiatul mi-a spus: ”Dacă vrei să scapi de Marian, spune ce sumă dai”. Vă spun asta pe cinste. Le-am zis să-și vadă de treabă!”, a mai spus soțul Vulpiței în timpul emisiunii.

(VEZI ȘI AICI: CÂȚI LEI A STRÂNS VULPIȚA DE LA ANTENA 1, PENTRU TOATĂ APARIȚIILE LA ACCES DIRECT. CÂȚI BANI IA PE ZI)

Citește și...