După ce a mințit că nu are coronavirus, Marcel Pavel recunoaște: „Am fost testat pozitiv”. Maestrul Cristoiu și Cozmin Gușă au preluat minciuna

Publicat: 20/06/2020 | 13:57

Vestea că Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu COVID-19 a venit ca un fulger în lumea showbizului românesc, în contextul în care alte vedete au fost confirmate și ele cu noul coronavirus. La numai câteva zile de când a declarat la Antena 3 că nu are COVID-19, Marcel Pavel a recunoscut, în sfârșit, că este pozitiv. 

Imediat după ce s-a aflat că este pozitiv cu noul coronavirus, Marcel Pavel a intrat în direct la Antena 3 și a negat acest lucru. Maestrul Cristoiu, dar și Cozmin Gușă au preluat minciuna artistului, fără să verifice și s-au făcut de râs. De ce? Pentru că astăzi, Marcel Pavel a recunoscut că are coronavirus.

NU RATA – INFECTAT CU CORONAVIRUS, MARCEL PAVEL A LUAT FOC ȘI A TRANSMIS UN MESAJ DE PE PATUL DE SPITAL: “SĂ VĂ FIE RUȘINE!” CE L-A DERANJAT PE ARTIST

Marcel Pavel a vorbit despre starea lui de sănătate

Cântărețul de 60 de ani a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin intermediul căruia explică tuturor faptul că este pozitiv cu noul coronavirus și îi critică pe cei care i-au adus vorbe urâte, din cauza situație în care se află.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen f îndelungat pt a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieții mele!În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris si v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că as fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vâ scot din listă și o să vă blochez că să nu va mai permiteți să bârfiti la modul ordinar la adresa mea!

CITEȘTE ȘI – ȘOC LA PRO TV! ADELA POPESCU ȘI COVE AU LUAT VIRUSUL DE LA MARCEL PAVEL?!

Să vă fie rușine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagina mea nu este loc de așa ceva! Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite!

Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv  nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat să dau explicatii, dar am făcut-o din bun simț civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!????????????❤” a scris Marcel Pavel, pe Facebook.