După ce a fost amendat, Dani Mocanu sfidează Poliția Română! I-a declarat război agentului care i-a dat „felicitarea”

Publicat: 24/04/2020 | 16:32

Unde-i lege, nu-i tocmeală! După ce a fost amendat de Poliția Română pentru că nu avea asupra lui declarația pe propria răspundere, Dani Mocanu i-a declarat război agentului care a „îndrăznit” să-i ofere felicitarea care i-a golit buzunarul de o sumă frumușică!

Dani Mocanu sfidează din nou legea și demonstrează că nu există lucru de care să se teamă! Manelistul i-a declarat război în social media agentului de circulație care l-a amendat șinu ratează nicio ocazie să se laude cu asta, pe contul lui de Instagram.

CITEȘTE ȘI – DANI MOCANU, ÎN RĂZBOI CU POLIȚIA, ÎN PLINĂ CRIZĂ PANDEMICĂ. “SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE!” CE A PĂȚIT MANELISTUL 

Așa se face că Dani Mocanu a postat un story pe rețeaua de socializare în care are alături câțiva prieteni buni, îmbrăcați, firește, în uniformă de polițiști, pentru a le demonstra fanilor săi că „are spate” și nimeni nu poate să-i facă rău, nici măcar atunci când încalcă legea! Nu este prima dată când Dani Mocanu vrea să le demonstreze oamenilor legii că nu se pun cu cine trebuie.

Imediat după ce a primit amenda, manelistul a declarat în mediul online că polițistul cu pricina ar trebui să-și ceară scuze pentru ceea ce a făcut.

NU RATA – MIHAI BENDEAC, GEST OBSCEN PE MELODIA LUI DANI MOCANU! CE FACE ACTORUL ÎN IZOLARE ÎN SĂPTĂMÂNA MARE? VIDEO

„De obicei polițistii din România nu mă deranjează în trafic. Dar uite ca s-a găsit unul mai îndrăzneț să-mi dea amenda… În fine, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să-și ceară scuze. Că eu sunt băiat pocăit și am încredere în Dumnezeu”, a notat pe contul său de socializare Dani Mocanu, la momentul respectiv.