După ce a devenit cea mai sexy reporteriță sportivă, vrea să facă o carieră și în modeling

Publicat: 21/01/2020 | 21:29

Andreea Ojog are 26 de ani și este una dintre cele mai înfocate fane ale fotbalului. A devenit reporter sportiv și a reușit să ajungă aproape de idolii săi. Însă jocul cu mingea nu este singura pasiune a Andreei, ea mai are un hobby pe care a început de curând să îl exploateze, modelingul.

Fotbalul, prima pasiune a Andreei a început de când era foarte mică. Tânăra a crescut lângă stadionul Ghencea și asta a marcat-o în cel mai frumos mod posibil. A devenit o mare fană a fotbalului și încă din primii ani de viață a visat să îi cunoască pe cei pe care îi admira în copilărie. (CITEȘTE ȘI: NEAGOE RATEAZĂ PRIMUL DUEL DIN CARIERĂ CA ADVERSAR CONTRA LUI PIȚURCĂ: „MI-AŞ FI DORIT SĂ FIU PE BANCĂ LÂNGĂ BĂIEŢI!”)

A rușit să își îndeplinească această aspirație, devenind cel mai sexy reporter sportiv de la Look Plus. Ea a realizat interviuri surprizătoare cu persoane din lumea fotbalului, printre care unul, de care se simte cea mai mândră, a fost cu Pițurcă, cel pe care îl urmărea de la cinci ani. „Aveam 4-5 ani și locuiam aproape de stadionul Ghencea. Mergeam cu părinții aproape la toate meciurile Stelei. Așa s-a dezvoltat în mine pasiunea pentru acest sport. La cinci ani îl vedeam prima dată pe Pițurcă, acum cea mai mare satisfacție e interviul pe care l-am realizat cu el”, a declarat Andreea într-un interviu pentru GSP.ro

Acum pe lângă fotbal, Andreea Ojog vrea să își îndeplinească un alt vis, acela de a face modeling. Fire ambițioasă și optimistă e sigură că și în acest domeniu se va face cunoscută. Sexy reporterița a început deja să facă primii pași în această direcție și a realizat niște shootinguri foto incredibile.