După Alex Velea și Abi Talent, alți doi rapperi au ajuns la cuțite. El Nino și Sișu Tudor, scandal uriaș: „Mai avea puțin și își băga…”

Publicat: 24/01/2020 | 09:40

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent ce se desfășoară de ceva timp pe rețelele de socializare pare că a generat un adevărat trend, căci alți doi rapperi au ajuns la cuțite. Este vorba despre nimeni alții decât El Nino și Sișu Tudor. 

Sișu Tudor și El Nino au luat exemplu lui Alex Velea și al lui Abi Talent și au ajuns să fie protagoniștii unui scandal de proporții. Cei doi și-au aruncat replici dure în mediul online, iar pe rețelele de socializare au spus tot ce aveau pe suflet. Se pare că totul ar fi pornit din cauza unui proiect lansat de Sișu Tudor, din care a făcut parte și rapperul El Nino. Colegul lui Puya de la La Familia l-a făcut arogant pe El Nino, iar de aici și până la un scandal monstru nu a mai fost decât un singur pas.

”Mie nu-mi place El Nino. Nu! Și nu vorbesc muzical, neapărat. Nu-mi place. De ce a fost cu noi? Pentru că am încercat să fiu … nu neapărat un om mai bun… Am încercat să trec peste orice fel de chestie pe care o simt și să fac ce e nevoie în momentul repsectiv. Și am făcut-o și bine, dacă mă uit la rezultate. Dar nu-l plac, nu-mi place caracterul lui, nu-mi place cum s-a comportat cu nimeni iar oamenii din jurul lui, vă garantez că sunt foarte puțini care-l plac.

Nu vreau să mai vorbesc… știu că vorbesc foarte urât datorită mediului în care am crescut și chiar îmi pare rău (…)”, a povestit Tudor Sișu, într-un live făcut pe o rețea de socializare.

Replica lui El Nino nu a întârziat să apară, iar rapperul susține că Sișu Tudor l-a jignit extrem de rău și chiar a fost la un pas de a arunca înjurături la adresa familiei sale. Mai mult, El Nino susține că i-a cerut scuze lui Sișu Tudor, doar că acesta a preferat, în cele din urmă, să-l ignore în totalitate.

”Am respect pentru Sișu și pentru Puya, sunt unii dintre m-au făcut pe mine rapper. Doar că Sișu m-a luat și m-a întors pe dos, și-a băgat … în tot ce reprezint eu, și în gura mea și în cea a oamenilor care mă ascultă, s-a p… mine, m-a făcut și boschetar, m-a făcut în toate felurile. Mai avea puțin și își băga p… și în fiu-meu, în nevastă-mea, în toată rasa, cum ar veni. Ideea e, Sișule, că eu te respect pe tine și ți-am spus-o de fiecare dată dar nu poți să vii să-ți bagi p… așa, cum vrei tu și când vrei tu. Pe 12 martie ți-am trimis un mesaj în care ți-am spus: ”te rog frumos să mă ierți, îmi cer scuze dacă te-am deranjat vreodată cu ceva, te respect și hai să facem cumva să trecem peste situația asta că nu-i ok”. Mi-ai dat ignore. După care ne-am întâlnit, am stat de vorbă o oră, mi-ai spus ce ai pe suflet, ți-am spus și eu punctul de vedere, ne-am strâns mâna la sfârșit și a fost totul ok. Acum, culmea, când sunt scandalurile în trending, vii și îți bagi p..a și mă f…”, a spus El Nino, într-un live.