După 14 zile de izolare, Radu Vâlcan ia foarte în serios epidemia. S-a dus “blindat” la cumpărături: mască, mănuși și…

Publicat: 11/04/2020 | 23:22

Radu Vâlcan a fost plecat departe de țară, în Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, iar la revenirea în România s-a supus măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus. Timp de 14 zile, vedeta s-a izolat departe de Adela Popescu și de copii, însă după cele două săptămâni a revenit în mijlocul familiei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă pe Radu Vâlcan decis să bifeze întreaga listă de cumpărături pe care a primit-o. Imaginile exclusive transmit un mesaj clar: Radu Vâlcan ia foarte în serios criza noului coronavirus și a plecat la cumpărături… ”blindat”. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A AJUNS ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ. PRIMELE DECLARAȚII DESPRE NOUL SEZON „INSULA IUBIRII”)

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, îi transmitea Radu Vâlcan soției sale înainte de a rămâne ”carantinat” timp de 14 zile, potrivit legii impuse de criza medicală și de situația de urgență decretată în România. Chiar dacă intervalul de timp a fost, și pentru Radu, și pentru Adela, unul al unei așteptări emoționante, zilele au trecut una după alta, iar cei doi s-au reîntâlnit.

Normalitatea – chiar și într-o altă izolare, de data aceasta în domiciliul conjugal – s-a materializat și printr-un buchet de flori pe care Radu i l-a oferit Adelei. „Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?”, a spus Adela Popescu în timpul emisiunii pe care o prezintă, ”Vorbește lumea”. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU NU E PRIMA SOȚIE A LUI RADU VÂLCAN! STARUL TV A MAI FOST CĂSĂTORIT CU O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI CELEBRĂ)

Radu Vâlcan nu și-a asumat niciun risc

Pericolul infecției cu noul coronavirus l-a determinat pe Radu Vâlcan să nu abordeze superficial ieșirea la cumpărături și, respectând recomandările specialiștilor, s-a pregătit temeinic. Ținuta sport a fost completată cu mănuși și mască chirurgicală, iar pentru ca totul să fie cât mai ”safe” și-a acoperit și capul cu o șapcă de baseball.

Radu Vâlcan, ”blindat” corespunzător

Și-a învățat foarte bine ”lecția”

Radu a plecat de acasă la volanul mașinii sale, iar, odată ajuns la supermarket s-a integrat, imediat, printre ceilalți cumpărători. Trebuie spus că vedeta a respectat și o altă recomandare a specialiștilor, așa că a mers singur la cumpărături, nu alături de Adela Popescu, așa cum se întâmpla acum mai multe luni. Medicii și autoritățile au specificat, în repetate rînduri, că doar un membru al familiei trebuie să meargă pentru a face aprovizionarea, spre a-i proteja pe ceilalți, iar Radu Vâlcan demonstrează că a învățat bine ”lecția”.

Mai mult, ținând cont de plasele ”burdușite”, putem concluziona și că este unul dintre bărbații ”dedicați” atunci când vine vorba despre aprovizionare. Cu atât mai mult în această perioadă de criză medicală în care deplasările la magazin trebuie făcute cît mai rar, în așa fel încât riscul infectării cu COVID-19 să fie minimalizat. (NU RATA: ADELA POPESCU, MAI SEXY CA NICIODATĂ! A RENUNȚAT LA SUTIEN, S-A ÎNTINS PE PAT ȘI… FOTO INCENDIAR)

Cum nimeni nu trebuie să trateze superficial pericolul reprezentat de COVID-19, Radu Vâlcan s-a conformat

Misiune îndeplinită

Din fotografiile și fimarea oferite, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se poate observa că repriza de cumpărături a fost pe sistemul ”punct ochit, punct lovit”. Radu Vâlcan a încercat și a reușit să achiziționeze strictul necesar într-un timp record, iar apoi – ducând produsele în două sacoșe și o pungă – s-a îndreptat către parcare, pentru a le depune în portbagajul mașinii.

Cu siguranță că Adela Popescu a uitat, imediat, de ”furia” despre care vorbea atunci când Radu era plecat în Republica Dominicană, în momentul în care acesta a revenit la domiciliul conjugal cu toată lista de cumpărături bifată. ”Misiune îndeplinită”, se poate afirma, plus respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva COVID-19. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU A POZAT PROVOCATOR, ÎN LENJERIE INTIMĂ. CUM ARATĂ VEDETA, DUPĂ DOUĂ NAȘTERI)

După ce a introdus proviziile în portbagajul mașinii, Radu Vîlcan a demarat către domiciliul conjugal

A fost testat pentru COVID-19: ”La cel mai mic semn de boală…”

Prezentatorul „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus, iar întreaga echipă s-a aflat sub monitorizare atentă. Chiar Radu a scris pe pagina personală de Instagram că în Republica Dominicană lucrurile sunt tratate cu maximă seriozitate și a anunțat că el este în afara oricărui pericol.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU, MESAJ DE DRAGOSTE PENTRU RADU VÂLCAN: ”AI CURAJUL SĂ MERGI ȘI TU PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU IUBIREA TA”)

Adela Popescu: ”M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit”

În timp ce Radu a mers pentru a filma în Republica Dominicană, soția lui a rămas acasă, împreună cu cei doi copii. Adela Popescu a fost îngrijorată atât de felul în care se manifestă epidemia de coronavirus în România, cât și pentru soțul ei, aflat – atunci – departe de casă. Și, cum o modalitate de trimite mesaje este rețeaua socială, Adela i-a transmis lui Radu Vâlcan câteva cuvinte prin care a mărturisit că absența sa contribuie, suplimentar, la starea de anxietate pe care nu și-o poate reprima. Iar apoi, mai în glumă, mai în serios, i-a mărturisit soțului că este ”furioasă” pe el din cauză că a plecat și a lăsat-o singură într-o perioadă atât de dificilă.

În plină criză a coronavirusului, Adela Popescu a suportat greu absența lui Radu Vâlcan, declarându-se chiar ”furioasă”

„Da, știu, deplasarea e programată de mult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gura într-o formă elegantă cam tot ce simt”, a scris Adela Popescu. (NU RATA: SCHIMBĂRI MAJORE LA PRO TV! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA „VORBEȘTE LUMEA”, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)