Acasă » Exclusiv » După 14 zile de izolare, Radu Vâlcan ia foarte în serios epidemia. S-a dus “blindat” la cumpărături: mască, mănuși și…

După 14 zile de izolare, Radu Vâlcan ia foarte în serios epidemia. S-a dus “blindat” la cumpărături: mască, mănuși și…

De: Cristian L. 11/04/2020 | 23:22

Radu Vâlcan a fost plecat departe de țară, în Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, iar la revenirea în România s-a supus măsurilor restrictive impuse de pandemia de coronavirus. Timp de 14 zile, vedeta s-a izolat departe de Adela Popescu și de copii, însă după cele două săptămâni a revenit în mijlocul familiei. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vi-l prezintă pe Radu Vâlcan decis să bifeze întreaga listă de cumpărături pe care a primit-o. Imaginile exclusive transmit un mesaj clar: Radu Vâlcan ia foarte în serios criza noului coronavirus și a plecat la cumpărături… ”blindat”. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN A AJUNS ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ. PRIMELE DECLARAȚII DESPRE NOUL SEZON „INSULA IUBIRII”)

„Iubire, vin acasă, ne vedem peste două săptămâni…”, îi transmitea Radu Vâlcan soției sale înainte de a rămâne ”carantinat” timp de 14 zile, potrivit legii impuse de criza medicală și de situația de urgență decretată în România. Chiar dacă intervalul de timp a fost, și pentru Radu, și pentru Adela, unul al unei așteptări emoționante, zilele au trecut una după alta, iar cei doi s-au reîntâlnit.

Normalitatea – chiar și într-o altă izolare, de data aceasta în domiciliul conjugal – s-a materializat și printr-un buchet de flori pe care Radu i l-a oferit Adelei. „Ce drăguț, am primit un buchet de flori. Oare de unde l-a luat?”, a spus Adela Popescu în timpul emisiunii pe care o prezintă, ”Vorbește lumea”. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU NU E PRIMA SOȚIE A LUI RADU VÂLCAN! STARUL TV A MAI FOST CĂSĂTORIT CU O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI CELEBRĂ)

Radu Vâlcan nu și-a asumat niciun risc

Pericolul infecției cu noul coronavirus l-a determinat pe Radu Vâlcan să nu abordeze superficial ieșirea la cumpărături și, respectând recomandările specialiștilor, s-a pregătit temeinic. Ținuta sport a fost completată cu mănuși și mască chirurgicală, iar pentru ca totul să fie cât mai ”safe” și-a acoperit și capul cu o șapcă de baseball.

Radu Vâlcan, ”blindat” corespunzător

Și-a învățat foarte bine ”lecția”

Radu a plecat de acasă la volanul mașinii sale, iar, odată ajuns la supermarket s-a integrat, imediat, printre ceilalți cumpărători. Trebuie spus că vedeta a respectat și o altă recomandare a specialiștilor, așa că a mers singur la cumpărături, nu alături de Adela Popescu, așa cum se întâmpla acum mai multe luni. Medicii și autoritățile au specificat, în repetate rînduri, că doar un membru al familiei trebuie să meargă pentru a face aprovizionarea, spre a-i proteja pe ceilalți, iar Radu Vâlcan demonstrează că a învățat bine ”lecția”.

Mai mult, ținând cont de plasele ”burdușite”, putem concluziona și că este unul dintre bărbații ”dedicați” atunci când vine vorba despre aprovizionare. Cu atât mai mult în această perioadă de criză medicală în care deplasările la magazin trebuie făcute cît mai rar, în așa fel încât riscul infectării cu COVID-19 să fie minimalizat. (NU RATA: ADELA POPESCU, MAI SEXY CA NICIODATĂ! A RENUNȚAT LA SUTIEN, S-A ÎNTINS PE PAT ȘI… FOTO INCENDIAR)

Cum nimeni nu trebuie să trateze superficial pericolul reprezentat de COVID-19, Radu Vâlcan s-a conformat

Misiune îndeplinită

Din fotografiile și fimarea oferite, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se poate observa că repriza de cumpărături a fost pe sistemul ”punct ochit, punct lovit”. Radu Vâlcan a încercat și a reușit să achiziționeze strictul necesar într-un timp record, iar apoi – ducând produsele în două sacoșe și o pungă – s-a îndreptat către parcare, pentru a le depune în portbagajul mașinii.

Cu siguranță că Adela Popescu a uitat, imediat, de ”furia” despre care vorbea atunci când Radu era plecat în Republica Dominicană, în momentul în care acesta a revenit la domiciliul conjugal cu toată lista de cumpărături bifată. ”Misiune îndeplinită”, se poate afirma, plus respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva COVID-19. (CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU A POZAT PROVOCATOR, ÎN LENJERIE INTIMĂ. CUM ARATĂ VEDETA, DUPĂ DOUĂ NAȘTERI)

După ce a introdus proviziile în portbagajul mașinii, Radu Vîlcan a demarat către domiciliul conjugal

A fost testat pentru COVID-19: ”La cel mai mic semn de boală…”

Prezentatorul „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus, iar întreaga echipă s-a aflat sub monitorizare atentă. Chiar Radu a scris pe pagina personală de Instagram că în Republica Dominicană lucrurile sunt tratate cu maximă seriozitate și a anunțat că el este în afara oricărui pericol.

„Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații. Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere”, a scris Radu Vâlcan pe pagina sa de Instagram. (VEZI ȘI AICI: ADELA POPESCU, MESAJ DE DRAGOSTE PENTRU RADU VÂLCAN: ”AI CURAJUL SĂ MERGI ȘI TU PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU IUBIREA TA”)

Adela Popescu: ”M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit”

În timp ce Radu a mers pentru a filma în Republica Dominicană, soția lui a rămas acasă, împreună cu cei doi copii. Adela Popescu a fost îngrijorată atât de felul în care se manifestă epidemia de coronavirus în România, cât și pentru soțul ei, aflat – atunci – departe de casă. Și, cum o modalitate de trimite mesaje este rețeaua socială, Adela i-a transmis lui Radu Vâlcan câteva cuvinte prin care a mărturisit că absența sa contribuie, suplimentar, la starea de anxietate pe care nu și-o poate reprima. Iar apoi, mai în glumă, mai în serios, i-a mărturisit soțului că este ”furioasă” pe el din cauză că a plecat și a lăsat-o singură într-o perioadă atât de dificilă.

În plină criză a coronavirusului, Adela Popescu a suportat greu absența lui Radu Vâlcan, declarându-se chiar ”furioasă”

„Da, știu, deplasarea e programată de mult și da, știu, ai plecat fix cu două zile înainte să se dezlănțuie jihadul. Cu toate astea sunt furioasă pe tine… M-a cuprins un sentiment de anxietate nemaiîntâlnit și știu că la fundamentul lui stă lipsa ta. Știu că te uiți la știri, dar cum se vede de aici n-are cum să se vadă de acolo. În fine… sper să îmi revină și vocea asta să pot să îți spun pe gura într-o formă elegantă cam tot ce simt”, a scris Adela Popescu. (NU RATA: SCHIMBĂRI MAJORE LA PRO TV! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA „VORBEȘTE LUMEA”, DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...