După 11 ani de căsnicie, La La Anthony a intentat divorț. Vedeta MTV și Carmelo erau separați de câteva luni

Publicat: 18/06/2021 | 13:12

După 11 ani de căsnicie, La La Anthony a intentat divorț. Vedeta MTV și Carmelo erau separați de câteva luni, iar după ruptura oficială vor avea custodie comună a băiețelului pe care îl au împreună.

Deşi păreau că formează cuplul perfect, Carmelo şi La La Anthony au decis să meargă pe drumuri separate. Hotărârea a fost luată de comun acord, iar cei doi au rămas în relații amiabile de dragul băiețelului pe care îl au împreună.

Vedeta MTV a depus documentele la New York joi, după unsprezece ani de căsătorie, potrivit TMZ. De-a lungul timpului, cei doi soți s-au despărțit de mai multe ori din cauza infidelității lui Carmelo. Totuși… nu s-a ajuns niciodată la divorț. Până acum! Cei doi vor avea custodie comună a băiețelului lor, Kiyan.

În urmă cu patru ani, La La și Carmelo au fost în prag de divorț după ce în presa de peste Ocean a apărut o femeie, gravidă în luna a şasea, care susţinea că baschetbalistul a lăsat-o însărcinată. Într-un final, La La Anthony a decis să-i mai dea o șansă soțului ei și s-au împăcat.