După 10 ani de căsătorie a aflat că soțul o înșeală! Modul inedit în care le-a prins

Publicat: 12/05/2021 | 21:25

După 10 ani de căsnicie Tiffany Coats și-a prins soțul că o înșeală. Femeia le-a povestit internauților de pe TikTok cum a aflat de infidelitate și cum a dat de urma amantei, care și ea era căsătorită.

Se pare că bărbatul i-a spus că pleacă în Las Vegas într-o călătorie de afaceri, însă cum Tiffany suspecta de ceva timp că lucrurile nu sunt în regulă nu s-a lăsat păcălită și a decis să afle mai multe despre această călătorie. Așa că femeia a sunat la compania aeriană și i-a convins pe aceștia să îi spună dacă soțul ei călătorește singur. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! O FEMEIE A AFLAT CĂ A FOST ÎNȘELATĂ ȘI A ÎNSCENAT MOARTEA IUBITULUI INFIDEL. TOTUL PENTRU CA AMANTA SĂ NU ÎL MAI CAUTE)

Astfel, i-a fost cpnfirmat faptul că suspiciunea ei era întemeiată. Mai mult, după ce a aflat că o femeie îl va însoți, Tiffany a reușit să îi convingă pe cei de la compania aeriană să îi spună și numele acesteia. Când a avut toate detaliile de care avea nevoie, aceasta a dat de urma amantei pe Facebook. A fost suprinsă să vadă că și ea era căsătorită, așa că nu a ezitat nicio secundă și i-a contactat soțul.

„Am aflat că soțul meu și-a dus amanta în Vegas. Am sunat la  compania aeriană și i-am convinsă să îmi spună numele ei. Așa am găsit pagina ei de Facebook și i-am contactat soțul.”, le-a spus Tiffany internauților.

Cei doi soți înșelați s-au întâlnit și au mers împreună la aeroport să îi confrunte. Povestea femeii i-a impresionat pe internauți. Aceștia l-au condamnat pe bărbat și au felicitat-o pe ea pentru modul ingenios în care a reușit să afle ce se întâmplă.

„Îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta. Este cu adevărat un sentiment îngrozitor, dar ce ai făcut este genial!”, „Lol, cred că au fost șocați când v-au văzut la aeroprt”, „Ce a făcut este de neiertat, dar felicitări pentru că ai avut curajul să îl confrunți”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

(VEZI ȘI: GAFĂ INCREDIBILĂ! CUM A AFLAT O FEMEIE CĂ ESTE ÎNȘELATĂ. DETALIUL CARE I-A SCĂPAT BĂRBATULUI)