Dumnezeule, n-au avut nicio șansă! Filmarea cu momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant

Publicat: 27/01/2020 | 08:51

În urmă cu puțin timp a apărut o filmare cu momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant. Imaginile au fost surprinse de unul dintre martorii tragediei fără margini în care celebrul baschetbalist împreună cu fiica lui, Gianna,  și alte șapte persoane au pierit. Toți cei care au privit înregistrarea cu ultimele clipe din viața fostului sportiv și a celor care îl însoțeau s-au cutremurat.

Citește și: Blestem sau coincidență? Lui Kobe Bryant i s-a prezis în 2012 că va muri într-un accident de elicopter. Cine a avut profeția înfiorătoare

Momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant a fost filmat

Atenți! Imaginile în care a fost surprins momentul prăbușirii elicopterului în care se afla Kobe Bryant vă pot afecta emoțional. Aparatul de zbor a fost scăpat de sub control de pilot în Calabasas, o localitate aflată în apropierea oraşului Los Angeles, potrivit TMZ. Unul dintre martorii care au văzut cum elicopterul se răsucește în aer necontrolat a scos repede telefonul și a filmat clipele dramatice. După cum puteți vedea în video, dar și în galeria foto a articolului, aparatul de zbor se află într-o cădere necontrolată și, după zeci de rostogoliri în aer, acesta se prăbușește și ia foc.

Potrivit CNN, John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic.

Citește și: Kobe Bryant a murit! Reacția lui Ghiță Mureșan: “Aș fi vrut să fie doar o poveste!” L-a întâlnit pe Kobe pe teren și…

La scurt timp după producerea tragediei, aceste imagini au fost făcute publice și, recent, au ajuns și la noi. Printre cei care le-au publicat pe Instagram Stories se numără actorul George Piștereanu, care joacă în serialul “Vlad”.

Vezi AICI ce avere avea Kobe Bryant. Contractele fabuloase de publicitate l-au adus în topul celor mai bogaţi sportivi all-time.

Kobe Bryant – cariera în bachet

Kobe Bryant s-a născut pe 23 august 1978 în Philadelphia și a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna Maria Onore, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.