Dulce răzbunare! Lino Golden, mesaj tranșant pentru cei ce l-au criticat: „V-am făcut vedete, să-mi dați procent.”

Publicat: 17/02/2020 | 15:06

În ultima perioadă Lino Golden a fost departe de casă. Artistul a participat la show-ul Survivor România, de unde a fost eliminat recent.

Lino a părăsit concursul în urma unei accidentări. După ce a aflat că va pleca acasă, Lino Golden s-a declarat mulțumit de experiența pe care a avut-o. A spus că participarea la emisiune l-a întărit și l-a făcut să vadă lucrurile altfel. (CITEȘTE ȘI: LINO GOLDEN A FOST ELIMINAT DE LA SURVIVOR IMEDIAT DUPĂ CE S-A ACCIDENTAT! CUM SE SIMTE CÂNTĂREȚUL)

La întoarcerea în România, tot ce și-a dorit artistul a fost să își revadă iubita și să se bucure de o masă copioasă. Chiar dacă s-a întors de puțin timp, Lino s-a recuperat și e pus pe treabă, lucrează deja la piese noi. (VEZI ȘI: A LUCRAT PENTRU ALEX VELEA ȘI LINO GOLDEN ȘI ÎI ACUZĂ CĂ NU L-AU PLĂTIT: ”M-AȚI FOLOSIT… NU VĂ MAI CUMPĂRAȚI HAINE FAKE DIN BANII MEI!)

Se pare că în timpul în care a fost plecat au existat persoane care nu au avut tocmai cuvinte de laudă la adresa cântărețului, iar Lino este hotărât să nu ierte pe nimeni și nimic. Așa că, le-a transmis un mesaj dur tuturor cărora au avut lucruri de spus la adresa lui.

„Aștia de ați vorbit prost de mine și ați mințit ca să mai faceți și voi 1 leu și un follower. Am eu grijă de voi, vă promite fratele vostru. Că am plecat și știați că n-am cum să mă apăr și să vă răspund. Într-un an o să vă știe lumea ca ăia de au vorbit de Lino. Nu uita- Hate-ul ăsta mă face doar mai MARE și motivat, așa că mulțumesc. Prea m-ați desconsiderat și ați vorbit prost de mine în ultima perioadă. V-am făcut vedete, să-mi dați procent. Să nu ai încredere în toți oamenii, cel mai bun sfat în viață.”, a scris Lino pe contul personal de Instagram.