Duhovnicul milionarilor, amendat pentru că a împărtășit doi copii. Enoriașii cu dare de mână au hotărât să…

Publicat: 18/04/2020 | 23:03

CANCAN.RO. SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră legate de cazul parohului de la Izvorani, care a fost amendat de oamenii legii chiar în Vinerea Mare. Enoriașii cu dare de mână au sărit imediat în ajutorul preotului. (CITEȘTE ȘI: RALUKA A “SFIDAT” IZOLAREA CA SĂ REFACĂ TANDEMUL DE LA ASIA EXPRESS)

Preotul care slujește la Parohia Izvorani, de lângă Snagov, a fost amendat de polițiștii ilfoveni după ce a fost acuzat că a încălcat ordonanțele militare și a împărtășit doi copii. Duhovnicul milionarilor ar fi fost denunțat de o femeie, în mediul online. Aceasta a sesizat autoritățile cu privire la faptul că preotul paroh de la Izvorani i-ar fi împărtășit, în biserică, pe cei doi copii, care fuseseră aduși de părinții lor. (VEZI ȘI: CHEF SCĂRLĂTESCU TE AJUTĂ SĂ PREGĂTEȘTI MASA DE PAȘTI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI. „MIELUL NU TREBUIE DECÂT…”)

Poliția din Snagov a demarat imediat o anchetă, în urma căreia s-a stabilit că, la cererea părinților, preotul i-a programat pe copii la împărtășanie, deși cunoștea că acest lucru este interzis de regulile impuse de autorități pentru limitarea extinderii infecției cu COVID-19. Părintele a fost amendat cu 2.000 de lei, în timp ce părinții copiilor respectivi au primit doar un avertisment. După aplicarea sancțiunilor, polițiștii i-au mulțumit denunțătoarei și i-au trimis, în scris, măsurile dispuse.

Preotul ar fi oficiat cununia lui Irinel Columbeanu

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de cazul incredibil cu care s-a confruntat, în Vinerea Mare, preotul paroh din Izvorani. (NU RATA: THEODORA BECALI, PRIMELE IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDĂ. CÂND URMEAZĂ SĂ DEVINĂ MAMĂ)

Potrivit surselor noastre, la scurt timp după ce în comnuitate s-a răspândit vestea că duhovnicul a fost amendat, chiar înainte de Paște, mai mulți oameni cu dare de mână din Izvorani s-au oferit să-l ajute. Din câte se pare, milionarii i-ar fi promis părintelui că o să-i achite contravaloarea sancțiunii.

Mai mult decât atât, preotul care slujește la parohia Izvorani și care a fost amendat chiar în Vinerea Mare este duhovnicul celebrului Irinel Columbeanu. Milionarul se pare că este unul dintre cei mai credincioși locuitori din zonă și trece pragul lăcașului de cult ori de câte ori are ocazia. Un motiv în plus pentru care omul de afaceri este apropiat de preotul din Izvorani ar fi că părintele ar fi oficiat cununia religioasă a milionarului cu Monica Columbeanu. (VEZI ȘI: FOSTA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ NE-A DEZVĂLUIT SECRETELE PROPRIEI REȚETE DE PASCĂ)

Preotul milionarilor, situație incredibilă în Vinerea Mare

Caz similar și în Maramureș!

Un caz similar cu cel de la Izvorani a avut loc și într-o biserică din localitatea Recea, județul Maramureș. 31 de persoane au ignorat acolo restricțiile și chiar rugămintea, de ultimă oră, a președintelui Klaus Iohannis și au mers, cu mic, cu mare la biserică.

Oamenii legii au fost sesizați și au ajuns la biserică. Acolo, au întrerupt slujba religioasă și i-au trimis pe localnici la casele lor. Preotul a ieșit cel mai rău, fiind amendat cu 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. (NU RATA: TULBURĂTOAREA LEGENDĂ A MĂNĂSTIRII ROHIA, CONSTRUITĂ DUPĂ UN SEMN DIVIN)

Preotul paroh de la Izvorani, amendat de polițiști în Vinerea Mare

Enoriașii vor primi amenzile acasă

Amenzile pentru astfel de încălcări ale ordonanțelor sunt cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei. Polițiștii au controlat documentele tuturor participanților la slujbă. Aceștia aveau adeverințe completate, însă niciuna nu justifica prezența lor la adunarea publică. Enoriașii au fost înștiințați de polițiști că vor primi amenzile acasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)