Ducii de Sussex au dezvăluit sexul bebelușului! Meghan Markle, dezvăluiri înfiorătoare despre perioada trăită la Palatul Buckingham: “Am avut gânduri suicidare” | VIDEO

Publicat: 08/03/2021 | 20:26

“Eu nu mai voiam să fiu în viață” – este una dintre dezvăluirile înfiorătoare pe care Meghan Markle le-a făcut în cadrul interviului acordat prezentatoarei Oprah Winfrey. Alături de Prințul Harry, viitoarea mămică a vorbit despre perioada neagră trăită la Palatul Buckingham și a mărturisit dacă Archie va avea un frățior sau o surioară. În plus, fosta actriță a anunțat că ea a devenit soția Prințului Harry pe 16 mai 2018, cu trei zile înainte de fastuoasa nuntă care a avut loc în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Meghan Markle: “Am avut gânduri suicidare”

În vârstă de 39 de ani, Meghan Markle urmează să aducă pe lume al doilea copil cu soțul său. Aflat unul lângă celălalt, Ducii de Sussex au răspuns mai multor întrebări “incomode” pregătite de Oprah Winfrey; interviul a fost difuzat în cursul nopții trecute.

“Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, a mărturisit cu ochii în lacrimi Ducesa de Sussex și ulterior a subliniat următoarele idei: “Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”.

Meghan Markle a mai declarat că “instituția” monarhiei nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală, pentru că nu era o simplă angajată – aceasta a fost explicația primită la acea vreme, relatează jurnaliștii de la USA TODAY. Disperată, ea a cerut ajutorul unuia dintre prietenii apropiați ai Prințesei Diana, pentru că “cine altcineva ar înțelege cum este interiorul” familiei regale?

Meghan Markle, acuzații de rasism: “cât de închisă” va fi pielea lui Archie

În cadrul interviului, soția Prințului Harry a mai dezvăluit că Familia Regală Britanică și-a făcut griji în privința culorii pielii pe care o va avea Archie, primul copil al cuplului. Și asta pentru că fosta actriță, Meghan Markle, este metisă. Ea a mai spus chiar că regulile ar fi fost schimbate special pentru ca băiatul lor să nu primească titlul de prinț la naștere.

“În acele luni în care eram însărcinată s-a vorbit despre acordarea niciunui titlu, de a nu fi măsuri de siguranță și, de asemenea, au existat discuții despre cât de întunecată ar putea fi pielea lui la naștere”, a declarat Ducesa de Sussex, potrivit sursei citată mai sus.

Meghan Markle a refuzat să spună cine, spunând că ar fi prea stânjenitor pentru ei”. Pe de altă parte, soțul său, a afirmat că la momentul respectiv a fost un pic șocat.

Nu rata: Un nou scandal în Familia Regală a Marii Britanii! Meghan Markle susține că Palatul Buckingham a decis, de fapt, să îi șteargă numele din certificatul de naștere al lui Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au dezvăluit sexul bebelușul care e pe drum

Celebrul cuplu a anunțat că Archie va avea o surioasă; fiul lui Meghan Markle va împlini doi anișori pe 6 mai.

“Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, a declarat Prințul Harry potrivit eu.usatoday.com.

Meghan Markle și Prințul Harry, căsătorie secretă

Printre dezvăluirile făcute în cadrul interviului de două ore, care s-a filmat luna trecută în apropiere de Santa Barbara, California, se numără aceea potrivit căreia fosta actriță și Prințul Harry s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de nunta lor regală din 19 mai 2018. Emoționanta ceremonie a fost oficiată de Justin Welby, Arhiepiscopul de Canterbury, în curtea lor din spate.

“Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: «Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi»”, s-a mai destăinuit Meghan Markle îndrăgitei Oprah Winfrey.

Prezentatoarea a întrebat-o pe fosta actriță dacă povestea ei de iubire cu Harry are până la urmă un final fericit, iar aceasta i-a oferit următoarea replică: Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată”.

Citește și: Cele mai importante 5 reguli ale protocolului regal pe care le-a încălcat Meghan Markle. Regina Elisabeta a fost foc și pară!

Meghan Markle: “Ducesa Kate m-a făcut să plâng”

Despre cearta cu ducesa de Cambridge, dinainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle a menționat că adevărul este altul decât cel care a fost relatat în presa britanică. Kate Middleton a făcut-o să plângă, de fapt, pe fosta actriță și, a declarat aceasta din urmă, la scurt timp după aceea, cumnata ei şi-a cerut scuze.

“Toată lumea în cadrul instituţiei (n.r.: casa regală) ştia că acest lucru nu era adevărat”, a adăugat Meghan Markle, subliniind că acest incident a fost începutul unei adevărate campanii de denigrare” și, totodată, a reprezentat un punct de cotitură” în relaţiile sale cu familia regală britanică.

– Ai auzit spunându-se despre tine că ai făcut-o pe Kate Middleton să plângă?, a întrebat-o Oprah Winfrey.
– Am auzit despre asta, a răspuns soția Prințului Harry.
– Ai auzit despre asta?, a spus cunoscuta realizatoare TV.
–A fost un moment de cotitură, a precizat Meghan Markle.
– Ai făcut-o pe Kate să plângă?, a continuat prezentatoarea.
– Nu. S-a întâmplat invers, a dezvăluit fosta actriță.
– Explică-ne ce vrei să spui, a insistat Oprah Winfrey, iar Meghan Markle a declarat: Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit.

Ce ar spune Prințesa Diana despre situația lor?

În cadrul interviului impresionant, Prințul Harry a mărturisit că decizia de e părăsi Casa Regală a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei. Referindu-se la mama sa, regretata Prințesă Diana, el a precizat că și aceasta ar fi fost supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles, respectiv William, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine tratată de Regina Elisabeta a II-a. Pe de altă parte, Prințul Harry a spus, la rândul său, că are o “relație bună” cu bunica sa, dar relația cu tatăl său a avut de suferit.

Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a declarat Prințul Harry.

În ceea ce-l privește pe fratele său, Prințul William, acestas-a limitat să spună că ei doi sunt pe drumuri diferite”.

Descoperă și: S-a aflat câți bani primesc Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs. Sumele pe care le iau sunt o mică avere

Sursa foto: captură video CBS