Dublă infracțiune pentru un tânăr de 20 de ani din Botoșani. A fost prins la volan, fără permis, când trebuia să stea în carantină

Publicat: 21/12/2020 | 19:49

Un tânăr de 20 de ani din Dorohoi, Botoșani, a fost prins de polițiști în timp ce conducea fără permis și trebuia să stea în izolare la domiciliu, fiind în carantină.

Potrivit presei locale, autoritățile i-au deschis dosar penal pentru infracțiunile de de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi zădărnicirea combaterii bolilor.

„În data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 22.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 20 de ani.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule şi ar fi trebuit să fie la domiciliu deoarece este în carantină în perioada 07.12.2020-21.12.2020.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi zădărnicirea combaterii bolilor, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.”, transmite IPJ Botoșani.