Dublă crimă în Satu Mare! Cum s-a produs tragedia

Publicat: 10/12/2019 | 18:45

Două femei au fost omorâte, marți, în localitatea Bârsăul de Sus, județul Satu Mare. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, iar cercetările sunt conduse de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Florentina Nagy, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au fost sesizați prin numărul 112.

„Marți, am fost sesizați prin numărul 112 despre două persoane decedate în Bârsăul de Sus, este vorba despre două femei găsite într-o locuință. Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a stabilit, din primele cercetări, că există suspiciuni de omor, astfel că s-a deschis un dosar penal. Ancheta este condusă de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a spus Nagy.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a declarat la rândul său că la fața locului se află un procuror care cercetează modul în care s-a produs tragedia.

„Trupurile celor două femei prezintă leziuni, existând suspiciunea de omor în ambele cazuri”, a subliniat Iancu.

Criminaliștii prelevează probe care să ajute de identificarea autorului sau a autorilor, iar corpurile neînsuflețite vor fi duse la morga Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzelor deceselor.

Primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș, susține că cele două femei, cu vârste de 53 și 65 de ani, erau vecine și că, în momentul în care au fost ucise, ele se aflau în aceeași casă. Potrivit acestuia, faptașii ar fi fost prinși, fiind vorba de doi bărbați din Debrețin, Ungaria.