Droguri într-un centru de carantină din Galați! Un bărbat a fost prins cu substanțe halucinogene în cameră. Ce explicații a dat

Publicat: 09/04/2020 | 19:24

Un bărbat de 40 de ani a fost prins cu droguri în carantină. Acesta venise în România din Londra și a fost repartizat într-un centru de carantină din Galați.

Individul a fost prins de jandarmi cu droguri, în camera în care era izolat. Se pare că, bărbatul a fost reclamat de ceilalți colegi din centru. (CITEȘTE ȘI: NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS A CRESCUT! INFORMAȚII DESPRE NOILE VICTIME ALE PANDEMIEI ÎN ROMÂNIA)

În urma sesizării, jandarmii au pătruns în camera individului și l-au găsit într-o stare confuză și foarte violent. Bărbatul a fost imobilizat și percheziționat, iar asupra lui s-a găsit o pungă cu mai multe substanțe halucinogene, pe care le ascunsese în bagaj. (VEZI ȘI: MESAJUL SFÂȘIETOR AL FIICEI LUI CRISTIAN STUPIUC, AMBULANȚIERUL CARE A MURIT SINGUR ÎN CASĂ, DE COVID-19: ”MI-A FOST ȘI MAMĂ, ȘI TATĂ…”)

După ce și-a revenit, bărbatul a recunoscut că drogurile erau ale lui și că le adusese din Marea Britanie. Acum acesta este cercetat pentru deținere de stupefiante.

Individul a fost izolat de celelalte persoane din centrul de carantină, iar dosarul a fost preluat de polițiștii de la Crimă Organizată Galați.