Dresorul preferat al animalelor de companie ale vedetelor și-a lansat piesă nouă cu Uddi!

Publicat: 04/05/2020 | 15:49

După 17 ani de dresaj canin, pasiunea pentru muzică și-a spus cuvântul. Anul trecut și-a luat inima în dinți și a lansat un frumos feat cu Uddi, la piesă Ego, iar acum a venit momentul celei de-a două melodii. Mihai Nae, instructorul canin și dresorul animalelor de companie ale vedetelor, vine în atenția tuturor cu noul lui single, a doua colaborare de excepție cu Uddi – La birou! Este o piesă de stare care emană bucurie și aduce zâmbetul pe buze.(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE BUNURI INTRĂ LA PARTAJ ÎNTRE BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ. CUM A DISPĂRUT CARTIERUL DE VILE DIN “INVENTAR”)

,,Mesajul piesei La birou este unul ce se potrivește cu ceea ce trăim acum. Mai în glumă mai în serios să stăm închiși în casă sau la birou, să nu ieșim pe stradă indiferent ce s-ar întâmpla. Și dacă chiar nu putem, să cerem ajutorul domnișoarei secretare alături de care am putea încerca să ne izolăm.(…)

Uddi îmi e prieten și dacă am avut o colaborare de succes la prima piesă pe care am lansat-o, Ego, sunt sigur că și de această dată va fi cel puțin la fel. Piesa ,,La Birou,, este scrisă de compozitorul Mihai Alexandru care ne-a inspirat și iată ce a ieșit! La filmările videoclipului a fost distractiv. Ne-am distrat și am încercat să transmitem cum am putut noi mai bine atât piesă cât și mesajul ei, care este unul, de ce nu, pozitiv! Bineînțeles că din clip nu putea să lipsească vechiul meu coleg de platou, câinele Aky. El este cel mai cunoscut belgian malinois din România și este un câine actor care a demonstrat cât de priceput este! Sperăm să vă placă ce a ieșit și să vă aducem puțin zâmbetul pe buze în această perioadă!” , a declarat, cu pozitivitatea ce îl caracterizează, Mihai Nae.

Dresorul preferat al animalelor de companie ale vedetelor și-a lansat piesă nouă cu Uddi!

Mihai Nae i-a propus timid lui UDDI să facă un featuring la piesa lui de debut, “EGO”. Artistul a acceptat însă și de aici a pornit colaborarea lor. Dresorul canin a lucrat cu numeroși câini ai vedetelor, printre care Pepe, Paula Seling, Mihaela Tatu, Valeria Arnautu, Daniela Gyorfi, Raluca Tănase – Bambi, Sonia Trifan, Amna, Mariana Calfa, Livia Graur și, mai nou, Ruby.(NU RATA: MĂDĂLINA GHENEA S-A ÎMPĂCAT “DE LA DISTANȚĂ” CU MILIARDARUL ITALIAN. DE ZIUA LUI URMEAZĂ SĂ…)

Dresorul preferat al animalelor de companie ale vedetelor și-a lansat piesă nouă cu Uddi!

Dresează câinii lui Pepe și Ruby!

Cel mai nou patruped pe care îl dresează Mihai Nae acum este câinele lui Ruby, pe care a reușit, în scurt timp, să îl facă să execute comenzile ca la carte!

“Ruby m-a contactat pentru educația companionului ei pe nume Sachin. Sachin este un cățel pe care Ruby și prietenul ei l-au găsit în fața blocului și pe care imediat l-au adoptat. Ca orice cățel răsfățat acesta trăgea în lesă, lătra la căței și se revolta încercând să se răzbune prin diferite metode. Acum am reușit să legăm o relație cu el, merge la pas, execută comenzile elementare șezi și culcat, așteaptă în punct fix și am reușit și un element din dresajul câinilor actori și anume să își păstreze atenția către conducător ridicat doar pe lăbuțele din spate”, spune Mihai Nae.