Dreptate pentru Nelu Ploieșteanu: familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca! Fiica regretatului artist, anunț de ultimă oră

Publicat: 29/04/2021 | 11:09

Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, a anunțat că familia intenționează să dea în judecată Spitalul Floreasca și, astfel, să-i facă dreptate tatălului ei. Femeia acuză cadrele medicale de neglijență, nepăsare și de rele tratamente.

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață pe 1 aprilie, din cauza complicațiile cauzate de infecția cu COVID-19. Regretatul artist a fost înmormântat la Cimitirul Străulești II, lângă fiul său, Mihăiță.

După deces, familia a început să facă dezvăluiri șocante, iar soția cântărețului de muzică lăutărească a susținut că le dădea bani infirmierelor pentru a avea grijă de artist și că acestea țipau la el. Mai mult, a mai anunțat că nu i s-ar fi administrat tratamentul pentru COVID-19.

Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu, a precizat că lucrurile nu vor rămâne în acest stadiu, familia fiind decisă să dea în judecată Spitalul Floreasca, unde a fost internat artistul.

Nu pot să vă spun nimic deocamdată, sunt niște lucruri foarte personale. O să vedeți la momentul respectiv, când apare pe portalul instanței. Lucrurile acestea nu vreau să le vorbesc în presă, eu fac demersurile pe care trebuie să le fac în continuare, pentru că nu o să las lucrurile așa. Nu a fost ușor ce ni s-a întâmplat și nu trebuie lăsat așa”, a declarat Aneta Gavrilă, potrivit fanatik.ro.

Moartea lui Nelu Ploieșteanu, un șoc pentru fiica sa. “Nu pot vorbi despre el la trecut!”

În continuare, Aneta Gavrilă a declarat că este, în continuare, devastată de durere și că nu-și poate imagini cum va sărbători Paștele fără tatăl ei.

Pentru mine, în momentul ăsta, este un subiect foarte sensibil, mai ales că se apropie sărbătorile și nu pot vorbi despre el la trecut. Nici nu pot să vorbesc despre el și despre ce vreau să fac în legătură cu ce s-a întâmplat! Nu pot! Este mult prea devreme și este mult prea dureros. Eu cred că ar mai fi trebuit să trăiască și am multe semne de întrebare pe care nu o să le las fără răspuns. Mai ales acum, în săptămâna asta, când noi făceam împreună foarte multe lucruri, nu pot să vorbesc!”, a mai spus Aneta Gavrilă.