Dramele prin care a trecut Dana Războiu. A fost bătută de tată și de soț: „Bătaia era ceva uzual”

Publicat: 13/02/2020 | 22:56

După ce Dana Războiu a renunțat la televiziune, s-a concentrat pe viața personală, pe copii și hobby-urile ei. Vedeta a avut o viață tumultoasă și a trecut prin niște momente destul de grele. Recent, a vorbit despre violența domestică pe care a trebuit să o suporte de la tatăl ei și pe care a întâlnit-o mai apoi și la soț.

Chiar dacă a fost bătută de tatăl său, Dana Războiu nu îl urăște și își amintește de el ca fiind un om demn și corect. Vedeta chiar regretă acum că nu s-a apropriat mai multe de acesta, cât timp trăia. Chiar dacă traumele pe care i le-a provocat au fost unele serioase, ea nu îl condamnă foarte rău și își dorește ca el să mai fie încă în viață. (CITEȘTE ȘI: DANA RĂZBOIU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚUL DE BOGDAN ENOIU: „SUNT ATÂT DE FERICITĂ PE PLAN PERSONAL”)

„El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…) Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc. Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el.

Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă. Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.”, a declarat Dana Războiu, conform  playtech.ro.

„Am fost agresata fizic de soţul meu”

Tatăl Danei Războiu nu a fost singurul bărbat din viața ei care a agresat-o fizic. După ce a ieșit de sub tutela părintelui, vedeta s-a căsătorit și a seperat la o relație frumoasă. Însă lucrurile nu au stat chiar așa, soțul ei a urmat același comportament ca al tatălui. A fost căsătorită cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, pe care l-a acuzat, în 2005, de agresiune fizică.

„Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. ”, scria Dana Războiu în plângerea făcută la Poliţie.