Dramatic. Mesajul medicilor pentru o femeie care și-a pierdut soțul din cauza COVID-19. “Aveți 10 minute să vă luați adio de la el! I-am spus că…”

Publicat: 12/04/2020 | 09:37

Sue Martin, o femeie de 49 de ani din South Wales, a povestit drama prin care a trecut. Aceasta ar fi avut doar 10 minute la dispoziție pentru a-și lua adio de la soțul ei, ucis, într-un final, de coronavirus. Bărbatul avea 58 de ani și era bolnav și de diabet.

VEZI AICI: RAED ARAFAT A FĂCUT ANUNȚUL! AFLĂ DACĂ ÎN ZIUA DE PAȘTE LA PĂRINȚI SAU BUNICI CU DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE. “RECOMANDĂRILE SUNT CLARE!”

Pe 19 martie, a început să acuze stări de rău, ulterior realizând că este infectat cu COVID-19. Bărbatul nu s-a prezentat, inițial, la medic, fiind ferm convins că va învinge singur virusul.

CORONAVIRUS. Secretar de stat în Ministerul Sănătății anunță: Când va fi vârful epidemiei

Însă, după zece zile, starea lui s-a agravat, iar soția a chemat ambulanța, care l-a transportat la spital. După câteva ore, medicii au anunțat-o pe femeie că bărbatul nu mai poate respira singur și că are șanse mici de supraviețuire.

Aveți zece minute să vă luați adio de la soțul dumneavoastră”, a fost mesajul medicilor către femeia îndurerată.

I-am spus că îl iubim. Cel mai mult a durut să aud copiii cum îi spun că vor avea grijă să-l facă mândru”, a povestit Sue, care a intrat în rezerva bărbatului împreună cu cei doi copii ai cuplului, de 13 și de 16 ani.

VEZI AICI: MESAJUL PAPEI FRANCISC ADRESAT CREDINCIOȘILOR DE PAȘTE: ANUL ACESTA, ÎNSĂ, PERCEPEM MAI MULT CA NICIODATĂ SÂMBĂTA SFÂNTĂ, ZIUA MARII TĂCERI

Ulterior, bărbatul și-a dat ultima suflare, iar povestea a devenit virală pe internet.