Drama unei românce de 23 de ani, din Italia. A fost torturată de iubit și obligată să se prostitueze, în timp ce era însărcinată

Publicat: 07/02/2020 | 12:15

O româncă de numai 23 de ani ce locuia în Italia a fost supusă unui tratament inuman chiar de către partenerul ei de viață. Bărbatul a bătut-o în repetate rânduri și chiar a obligat-o să se prostitueze, în timp ce era însărcinată. 

Atunci când crezi că viața nu îți mai poate oferi nimic neprevăzut, ți se demonstrează contrariul. O româncă de 23 de ani, stabilită în Italia, a trecut printr-un adevărat coșmar. Tânăra a fost bătută fără milă chiar de către partenerul ei de viață și, atunci când a rămas însărcinată, acesta a obligat-o să se prostitueze, scrie presa internațională.

Iubitul tinerei de 23 de ani, tot român și el, și-a bătut joc de aceasta după bunul său plac și nici în momentul în care femeia i-a spus că este însărcinată și așteaptă un copil, nu a încetat comportamentul abuziv pe care îl avea față de ea.

După toate tratamentele rele la care a fost supusă, românca de 23 de ani a decis că este timpul să meargă la poliție și să-l reclame pe iubitul său. Astfel, au ieșit la iveală detalii șocante din relația celor doi. Halucinant este faptul că, în momentul în care poliția a venit la domiciul celor doi pentru a-l reține pe bărbat, acesta încă o abuza pe iubita lui.

În urma celor întâmplate, bărbatul a fost plasat în arest și urmează să fie prezentat în fața magistraților, atunci când i se va decide soarta.