Drama unei femei, înainte de sărbători. A aflat că soțul ei a înșelat-o: “Au făcut sex de două ori. Însă, aveam să aflu ceva și mai șocant”

Publicat: 20/12/2019 | 08:35

O femeie de 37 de ani trăiește o dramă, care i-a îngenuncheat sufletul acum, în pragul sărbătorilor de iarnă. Ea a aflat că soțul ei soțul meu s-a întâlnit în secret cu două femei, iar cu una dintre ele a făcut amor de mai multe ori. Inițial, a decis să pună punct mariajului, chiar dacă au împreună un copil, însă, ulterior, în urma unei discuții serioase, femeia a descoperit alte detalii care au șocat-o.

Drama unei femei, înainte de sărbători. A aflat că soțul ei a înșelat-o

O femeie din Marea Britanie a descoperit că partenerul ei de viață, care ar fi trebui să o respecte și să-i ofere sprijin moral, a înșelat-o. Totul a ieșit la iveală dintr-o coincidență… iar amănuntele au întristat-o foarte mult. Cu sufletul distrus de durere, ea a încercat să se separe de soțul său, însă, s-a gândit și la fiul lor de 12 ani, dar și la faptul că sărbătorile de iarnă bat la ușă și l-a primit înapoi acasă.

În prezent, ea se află într-o stare extrem de delicată, pentru că a aflat că soțul ei nu a călcat strâmb doar de două ori. Femeia a cerut ajutorul unui psiholog ca să o îndrume în această experiență tristă.

“Am descoperit acum șase săptămâni că soțul meu s-a întâlnit cu două femei cunoscute pe un site de întâlniri. A ieșit cu una dintre ele și au făcut sex de două ori.Sunt devastată și i-am spus că am nevoie de spațiu. A plecat două săptămâni, dar s-a întors și am decis să ne mai acordăm o șansă.

Asta mi-a ruinat total Crăciunul. Am început să vorbim mult, dar am aflat ieri că a mai ieșit și cu altele decât cele două. Nu știu ce ne aduce viitorul. Eu am 37 de ani, el 38 și avem un fiu de 12 ani”, a scris femeia specialistului de la publicația The Sun.