Drama unei adolescente de 16 ani din Galați, racolată prin metoda ”loverboy”. A abandonat școala, și-a părăsit familia, iar apoi…

Publicat: 03/06/2020 | 11:08

Polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții în Buzău și Galați, iar în urma acestei acțiuni a fost reținut un bărbat de 31 de ani. Acesta este acuzat că – folosindu-se de metoda ”loverboy” – a determinat-o pe o adolescentă să își părăsească familia, ulterior obligând-o să se prostitueze.

Nu este prima oară când se întâmplă astfel de drame, credulitatea unor tinere costându-le scump și aruncându-le în plin coșmar. Bărbatul din Galați, bănuit că a exploatat sexual o fată de 16 ani, pe care a racolat-o prin deja ”celebra” metodă ,,loverboy”, ”a fost depistat, luni, în urma a patru percheziții efectuate în Galați și Buzău, la suspect și la persoane apropiate lui”, se arată într-un comunicat transmis  de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), potrivit mediafax.ro.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au obținut indicii conform cărora – în luna august a anului trecut -, bărbatul ar fi recrutat (folosindu-se de o aplicație de pe internet și utilizînd metoda ,,loverboy”) fata în vârstă de 16 ani, pe care ar fi reușit să o scoată din mediul familial, iar apoi a convins-o să renunțe și la școală. (CITEȘTE ȘI: UN PROXENET DIN MIZIL, ARESTAT PREVENTIV. BĂRBATUL ȘI-A TORTURAT IUBITA MINORĂ LUNI ÎNTREGI, CHIAR DACĂ ERA ÎNSĂRCINATĂ)

Drama adolescentei din Galați. Exploatată sexual timp de 9 luni de zile

Păcălită de bărbatul de 31 de ani, adolescenta s-a trezit, ulterior, într-un coșmar pe care nu și l-ar fi imaginat niciodată. Timp de nouă luni, prin constrângere fizică și psihică, bărbatul ar fi exploatat-o pe minoră, obligând-o să se prostitueze.

Bineînțeles, proxenetul a obținut profit în urma acestor constrângeri, anchetatorii stabilind că a reușit să pună mână pe aproximativ 100.000 de lei. În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și ridicate mai multe documente și medii de stocare, precum și suma de 5.200 de lei.

Acum, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, mai precizează sursa citată. (VEZI ȘI AICI: CE LEGĂTURĂ ESTE ÎNTRE IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI PROXENETUL “SHARPELE NEBUNU”. “S-A TRANSFERAT SUMA DE…”)