Dramă totală! Ce s-a întâmplat în viața unui tânăr de 22 de ani, la 5 ani de când s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani

Publicat: 01/08/2020 | 20:38

Cine spunea că dragostea nu ar vârstă, maaare dreptate avea! Așa se face că un tânăr de numai 17 ani a decis să-și unească destinul cu cel al unei femei cu 54 de ani mai în vârstă decât el. Toate bune și frumoase până când, la 5 ani de la marele eveniment, în viața lui s-a produs o adevărată dramă.

Un tânăr de 22 de ani trece printr-un adevărat coșmar. În urmă cu 5 ani, atunci când avea numai 17 ani, a ales să-și unească destinul cu o femeie cu 54 de ani mai în vârstă decât el.

Cei doi păreau a fi extrem de îndrăgostiți și nu au dat niciodată importanță comentariilor răutăcioase pe care le-au făcut oamenii, vizavi de situația lor. Acum, la 5 ani de la căsătoria cu femeia iubită, tânărul de 22 de ani trăiește clipe grele. Aceasta a făcut un atac de cord, iar în mediul online,  Gary Hardwick, din statul Tennessee le-a povestit prietenilor virtuali ce se întâmplă în viața lui.

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick.

NU RATA – FOTO. IMAGINI DE POVESTE DE LA NUNTA LUI ILIE NĂSTASE CU IOANA SIMION. FOSTUL TENISMEN SE AFLĂ LA A 5-A CĂSĂTORIE

S-au cunoscut la înmormântarea fiului femeii

Cei doi amorezi s-au cunoscut într-o circumstanță extrem de dureroasă, dar care le-a dăruit, fiecăruia dintre ei, dreptul la iubire și la un nou început.

Mai mult, după se pare că cei doi se înțeleg de minune și în dormitor, după cum chiar Gary declară.

„A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa”, a spus Gary Hardwick despre prima noapte petrecută cu Almeda.