Drama prin care a trecut Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a încasat bătăi crunte: ”Chinul a durat vreo trei ani”

Publicat: 29/06/2020 | 20:05

Toată lumea o știe pe Simona Gherghe, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut prezentatoarea TV. Vedeta a dezvăluit lucruri tulburătoare din perioada vieții sale.

Are o carieră înfloritoare, o familie fericită și un soț care o susține și o iubește necondiționat. Puțini, însă, sunt cei care știu drama prin care a trecut prezentatoarea TV în urmă cu câțiva ani.

În copilărie, Simona Gherge a practicat baletul. Pasiunea ei, însă, nu a fost una de durată din cauza unor experiențe traumatizante. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor lucruri uluitoare despre perioada neagră a vieții sale. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, CELE MAI SINCERE DECLARAȚII DESPRE SARCINI. A FĂCUT SAU NU INSEMINARE IN VITRO FOSTA PREZENTATOARE DE LA ACCES DIRECT?)

“Antrenorul de gimnastică, domnul Radu, şi balerina, doamna Balog, ne-au pus să facem şpagatul. Nu mi-a ieşit aşa cum ar fi trebuit şi m-am aşezat, cu picioarele depărtate, într-o imitaţie stângace de şpagat. Profesorul m-a văzut, s-a apropiat şi m-a lovit cu pumnul în spate. O lovitură atât de puternică, încât o simt şi acum, pe şira spinării… Tot ce-a urmat a fost un coşmar. Simpla prezenţă în sală a acelui om mă paraliza.

Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani. Până într-o zi, când am venit acasă cu picioarele învineţite. Profesoara de balet, o unguroaică a cărei singură pasiune era să ne jignească îngrozitor, mă bătuse cu o scândură, pentru că nu executasem corect nu ştiu ce mişcare… Părinţii nu m-au mai lăsat să merg la antrenamente, a transmis Simona Gherghe.

Motivul pentru care Simona Gherghe a plecat de la “Acces Direct”

Anul trecut, în decembrie, după o perioadă în care a preferat să nu dea niciun fel de declarații, Simona Gherghe a rupt tăcerea și a explicat motivele care au determinat-o să părăsească emisiunea care a adus-o în prim plan. (CITEȘTE ȘI: CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?)

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a spus Simona Gherghe.