Dramă pentru trei copii orfani de mamă din Balş-Olt. Casa lor a fost distrusă într-un incendiu şi cer ajutor

Publicat: 10/12/2019 | 13:26

Comunitatea din oraşul Balş-Olt s-a mobilizat pe reţelele de socializare pentru a ajuta trei copii a căror casă a fost distrusă într-un incendiu. (VEZI AICI: PATRU COPII DIN GALAȚI, SURPRINȘI DE UN INCENDIU. UNUL A MURIT, IAR ALTUL A SUFERIT ARSURI)

„Este nevoie de ajutor!!!! Astăzi, la podul de fier, lângă abator, aproape de Mâineşti, a luat foc căsuţa din imagini! Căsuţa a trei copii, o fată de 14 ani şi doi băieţei, unul dintre ei 11 ani şi cel mic de 8 ani. Mama lor a murit acum un an! Vă rog din suflet, cu ce se poate să ajutăm. Copiii stăteau singuri, se încălzeau cu o sobă din cauza căreia a şi luat foc casa. Copiii sunt în siguranţă, la vecini, nu au păţit nimic, doar că nu mai au nimic! Vă rog să ajutăm!” , este mesajul de pe reţelele de socializare.

Locuința a fost distrusă aproape în totalitate din cauza unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, de la jarul căzut din sobă. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

O oră s-au luptat pompierii cu flăcările

La sosirea echipajelor, locuința, cu suprafața de aproximativ 30 de metri pătrați, compusă din două camere, ardea generalizat. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră.

Au ars mobilier, materiale textile, tavanele celor două camere de locuit și acoperișul casei, pe circa 30 de metri pătrați. (CITEȘTE ȘI: COPIL DE 12 ANI, GĂSIT CARBONIZAT, DUPĂ CE MAMA LUI A APRINS FOCUL ÎN CASĂ PENTRU A ÎNCĂLZI MÂNCAREA)