Drama pe care Marian Râlea o trăiește în fiecare zi fără să știe nimeni: „Am descoperit un cancer…”

Publicat: 19/04/2020 | 12:27

Marian Râlea, actorul român care a ajuns cunoscut datorită personajul său de la Abracadabra, celebrul Magician, nu a avut parte de viața foarte liniștită.

În anul 2012, mama și fratele său au murit la câteva luni distanță. Dacă cea care i-a dat viață actorului a murit la aproape 90 de ani, apucând să-și vadă copiii realizați, fratele său a murit la 57 de ani, răpus de cancer.

Diagnostic cu judecată

Totul s-a întâmplat extrem de repede, fratele, tot actor, decedând la doar câteva luni de la aflarea diagnosticului.

„E o tristețe îngrozitoare și e foarte greu să accepți că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare. Dacă mama avea, totuși, 89 de ani, și pleca din lumea asta cu socotelile încheiate, fratele meu s-a stins în doar șase luni.

A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situația parea sub control. Dar cred că i-au gresit puțin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta…”, a declarat pentru Formula AS Marian Râlea.

Neîmpăcat cu dispariția fratelui său, actorul a dat în judecată clinica din Brașov unde a fost tratat Andrei Râlea. În 2018, cazul a fost finalizat, Marian Râlea pierzând procesul.

La doar câteva luni după această tragedie, în 2013, Magicianul avea să primească o a treia lovitură: Mica, unul din copiii de la Abracadabra, murea de ciroză la doar 31 de ani.