Drama neștiută a sportivei Ana Pal: “A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”. Ea a fost descalificată de la Survivor România după ce l-a bătut pe unul dintre rivalii săi

Publicat: 19/02/2020 | 09:08

În vârstă de 26 de ani, Ana Maria Pal are o poveste de viață emoționantă. Luptătoarea de MMA a devenit mamă la 19 ani, din întâmplare, așa cum a mărturisit unul dintre apropiații săi și s-a confruntat cu multe lipsuri. La scurt timp după ce l-a bătut pe Andrei Ciobanu pe platourile de filmare de la “Survivor România”, sportiva a fost descalificată din competiția difuzată la Kanal D.

Citește și: Diana Belbiță a criticat-o dur pe Ana Pal după ieșirea violentă de la Survivor România. Internauții au sărit în apărarea concurentei de la Kanal D

Ana Pal, o poveste de viață emoționantă: “A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Invitat în platoul emisiunii “FanArena”, antrenorul Anei Pal a vorbit despre incidentul violent petrecut în Republica Dominicană, unde se filmează show-ul “Survivor România”, dar și despre comportamentul tinerei, care practică sporturi de contact în viața de zi cu zi. Potrivit mărturiilor sportivului, luptătoarea de MMA a fost greu încercată de-a lungul vieții. În plus, la un an de când a devenit majoră, ea a rămas însărcinată fără ca bebelușul să fie planificat. În prezent, ea își crește fiul singură și, când s-a dat start competiției de la Kanal D, vedeta l-a lăsat în grija fratelui și a surorii sale.

“Are un copil, se numește Ștefan are 6 ani și locuiește în Bacău. Momentan, locuiește cu fratele Anei, Pavel, și cu sora lor mai mică, în vârstă de 17 ani. Din câte știu eu, a avut o copilărie foarte grea. Face parte dintr-o familie de opt frați, de la 25 de kilometri de Bacău. A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare. A fost alegerea ei să păstreze copilul. De când este la noi, de doi ani, a avut o ascensiune foarte bună. Din cțte știu, doi frați, cei mai mici, sunt cu probleme locomotorii, imobilizați la pat. Părinții ei au grijă de ei, au rămas la sat. Ana s-a mutat la Bacău și locuiește cu fratele ei, cu sora și cu fiul ei, Ștefan”, a povestit antrenorul Anei Pal.

Ana Maria Pal nu stă foarte bine la capitolul finanțe, motiv pentru care acceptă și alte locuri de muncă pe lângă meciurile la care participă.

“Noi avem o convenție și încercăm să îi facem circa 5-6 meciuri pe an din care primește o bursă și mai găsește ea ceva de muncă, mai merge la curățenie, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar”, a mai dezvăluit bărbatul.

Luptătoarea de MMA și-a dorit enorm să se numere printre participanții de la “Survivor România”, însă, a spus antrenorul ei, nu ar fi fost pregătită din punct de vedere psihic. De altfel, după cum puteți vedea în imaginile din galeria foto a articolului, și unii dintre concurenții show-ului au susținut același lucru după episodul violent.

“Cum s-a ivit ocazia, i-am propus și am susținut-o. Psihic nu era prea pregătită. Și plecarea în sine a fost cumva spontană. Cu câteva zile îaninte eu mă întorceam de la ultimul meci undeva într-o zi de luni si a primit telefon de la Kanal D că miercuri trebuie să fie la Bucuresti și joi se îmbarca pentru Republica Dominicană. Ea în două zile trebuie să își facă bagajul și să plece. Că s-a finalizat cu accidentul ăsta… visul ei s-a spulberat. Viitorul ei în ce privește latura profesionistă e unul bun și plin de evenimente. Luna viitoare va participa la campionatul din Moscova”, a mai declarat antrenorul luptătoarei Ana Maria Pal.

Ana Pal, descalificată de la “Survivor România”

“Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor.

“Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost un gest foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu și nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv și să văd cât pot să rezit psihic. Cred că asta nu au înțeles câțiva Faimoși”, a spus Andrei, concurentul de la Războinici care a fost lovit de Ana Pal.