Drama neştiută a lui Martin Tudor! Cine este Laura, cea care i-a fost soţie. Divorţul l-a măcinat

Publicat: 30/03/2020 | 14:44

Lumea fotbalului românesc a fost zguduită din temelii astăzi de o veste fulgerătoare. Fostul portar stelist Martin Tudor a murit la numai 43 de ani, în urma unui infarct. Deși despre cariera lui s-au scris sute de lucruri, puțini sunt cei care cunosc detalii legate de viața personală a marelui portar. 

Tudorică, așa cum era cunoscut în rândul colegilor de breaslă a murit astăzi la numai 43 de ani. Fostul portar stelist și-a dat ultima suflare după ce a suferit un infarct. Tragedia s-a produs acasă la iubita lui, în Reșita, iar femeia a sunat de urgență la 112, dar medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de prosport.ro, fostul portar stelist Martin Tudor se confrunta, de ceva timp, cu mai multe probleme care îl măcinau. Se pare că totul ar fi început în urmă cu 5 ani, atunci când el și fosta soție, Laura, au decis să pună capăt mariajului, lucru ce l-a distrus pe Martin.

Laura, fosta soție a lui Martin Tudor

„Tudorică a fost un bărbat puternic, dar din păcate divorțul prin care a trecut acum cinci a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori… Era supărat pentru că avea mari probleme ca să își poată vedea copiii. Se gândea în permanență la ei și întâmpina tot felul de dificultăţi.

Nu este ușor să treci printr-un divorț, mai ales că ai și copii. El și-a iubit enorm copiii, deși aceștia nu erau în grija sa. Nu putea să stea fără ei… Divorţul i-a distrus inima”, a dezvăluit un apropiat al fostului portar stelist, pentru ProSport.

Martin Tudor a murit la 43 de ani

Chiar dacă divorțul fostului mare portar stelist a avut loc în urmă cu 5 ani, detaliile acestea legate de ruptura de Laura le-a ținut ascunse și nu a făcut un subiect de presă din semnarea actelor despărțirii, la notar. De-a lungul timpului, Martin Tudor a fost extrem de discret cu viața lui personală și s-a axat pe oferirea de informații strict din domeniul fotbalului.

Martin Tudor a jucat la Steaua în perioada 1999-2005.