Drama neștiută a lui Feli Donose: ”Un pic mai sus de nori, în Cer, e…”

Publicat: 12/01/2020 | 19:24

Toată lumea o știe pe Feli Donose, dar puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu ceva timp. 

Feli Donose este toată numai un zâmbet de când a devenit mămică pentru prima oară, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut în urmă cu ceva ani. Tatăl artistei s-a stins fulgerător din viață, iar Feli nu a reușit să treacă nici astăzi peste pierderea suferită. Însă, face tot posibilul ca memoria părintelui ei să dăinuie în continuare. (CITEȘTE ȘI: FELI DONOSE A CÂNTAT PE SCENĂ ALĂTURI DE FETIȚA SA: „AM SĂ PĂSTREZ MOMENTUL TOATĂ VIAȚA MEA”)

„Uite Lunițo, acolo sus sunt pescărușii! Iar un pic mai sus de nori, in Cer, e tataie.”Îmi e dor de tata de multe ori de cand sunt mămică de Nora Luna. Uneori când se trezește puiuca dimineața are asa un soi de „pufăit” din buze fix cum avea tata cand statea pe un scaun picior peste picior în balconul casei privind în gol pe gânduri. Când o văd așa mereu o întreb „Ce faci, Costică?” Ea îmi zâmbește și îmi dă pup. Eu mă topesc și-i mulțumesc”, a scris Feli pe Instagram.

Feli și fetița ei

”Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil!”

Într-un interviu acordat, Feli Donose a povestit că își dorește enorm ca ea și partenerul ei de viață, Cătălin să aibă un al doilea copil… Unul adoptat. După cum afirmă, încă nu au stabilit momentul în care se va produce evenimentul, însă cel de-al doilea copil va fi primit cu brațele deschise de către proaspăta familie. Artista, care este destul de discretă în privința vieții personale, nu a dat prea multe detalii despre asta, însă a spus doar că are niște planuri extraordinare pentru anul 2019. (VEZI ȘI: FELI A RECUNOSCUT TOT. CE A SPUS DESPRE RELAȚIA CU SMILEY)

„Ştiu că o să am un al doilea (n.red. copil)! Şi da, îmi doresc foarte mult să înfiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am nişte planuri extraordinare pentru anul acesta şi Doamne ajută în toamnă să vă surprind şi să vedeţi o Feli cum nu credeaţi vreodată că o să vedeţi şi o să auziţi”, a mărturisit artista