Drama neştiută a lui Dima Trofim, noul coleg al lui Ameri Nasrin, de la Antena Stars! S-a retras din viaţa publică după ce i-a murit sora

Publicat: 06/04/2020 | 09:01

Dima Trofim urmează să prezinte Star Matinal de la Antena Stars, alături de Ameri Nasrin, iar vestea i-a bucurat pe toți fanii acestuia. Deși îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze, artistul a trăit o adevărată dramă atunci când sora lui s-a stins din viață, chiar când se afla la filmările pentru „Ultimul Trib”. 

Dima Trofim are o poveste de viață ce poate fi încadrată în scenariul unei drame. Prezentatorul de la Antena Stars a trecut prin momente cumplite atunci când, aflat la filmările pentru show-ul „Ultimul Trib”, a aflat că sora lui, Rodica, s-a stins din viață la numai 45 de ani, din cauza cancerului.

Cu sufletul făcut bucăți, artistul de-abia și-a găsit puterea pentru a spune câteva cuvinte. La adresa surorii sale a avut numai cuvinte de laudă și cu greu a putut să mărturisească prin ce a trecut atunci când a aflat că aceasta a murit.

„Practic în ultimul an, am avut o perioada mai dificilă într-adrevar. Am trecut printr-o perioada grea din viață mea, am pierdut un om drag din familie, un om iubit, un om divin, un om frumos… și mai exact pe sora mea. Din păcate ea a plecat, sus la ceruri și toată viață mea s-a schimbat brusc.

Am trecut printr-o perioada destul de grea într-adevăr, trec… adică nu pot să zic că am trecut, lucrurile astea nu or să treacă niciodată. Dar tind și încerc să merg mai departe, să merg de dragul ei mai departe. Pentru tot ce a clădit ea pentru mine. Din tot sufletul meu va spun și va rog! Am nevoie mult de susținerea voastră, mult de tot! Și cu mare drag și cu mare dor îmi doresc să revin cu noi piese, noi proiecte, noi realizări în carieră mea și să citesc mesajele vostre de bine, de susținere. Credeți-mă nu e nimic mai frumos!” a spus Dima Trofim, imediat după moartea surorii sale.

Începând de miercuri, Dima Trofim vine la cârma emisiunii Star Matinal, alături de Ameri Nasrin, după ce Andrei Ștefănescu și-a anunțat retragerea din emisiunea a cărei gazdă a fost mai bine de 2 ani. Moderatorul va avea un alt proiect, tot în cadrul postului TV Antena Stars.