Drama neştiută a lui Costin Mărculescu. Fiul său a crescut până la 5 ani fără să ştie cine îi este tată

Publicat: 11/06/2020 | 09:16

Atunci când spunem că viața lui Costin Mărculescu a fost presărată cu de toate, fix acesta este adevărul. Regretatul actor s-a confruntat cu momente grele, de deznădejde și dezamăgire, dar a avut parte și de clipe de glorie, în care a simțit că toată lumea este a lui. După moartea actorului din Liceenii, ies la iveală detalii cutremurătoare din trecutul acestuia. 

Costin Mărculescu nu a avut noroc în dragoste, însă relația cu o anumită femeie i-a adus, în cele din urmă, cea mai mare împlinire: aceea de a fi părinte. Cu toate acestea, actorul a trăit o adevărată dramă, despre care nu mulți sunt cei care au știut.

VEZI ȘI – SCENARIUL HORROR: COSTIN MĂRCULESCU S-A SINUCIS? DECLARAȚIILE HALUCINANTE VIDEO

Haideți să o luăm cu începutul. În anul 2003, Costin Mărculescu o cunoștea pe Samira, pe vremea când actorul deține o agenție de modele, iar aceasta era și ea un manechin cunoscut. A fost dragoste la prima vedere și, în ciuda faptului că au ajuns la despărțire din cauza infidelității lui Mărculescu, relația dintre cei doi s-a reluat în anul 2008, atunci când tânăra a rămas însărcinată.

Costin Mărculescu, alături de Samira și fiul lui

Fiul lui Costin Mărculescu nu și-a cunoscut tatăl până la vârsta de 5 ani

Samira a adus pe lume un băiețel, iar Costin Mărculescu l-a cunoscut pe micuț atunci când acesta avea vârsta de 5 ani. Întâlnirea cu fiul său a fost una cât se poate de emoționantă, iar la vremea respectivă, Costin Mărculescu își făcea planuri de viitor alături de Samira și de micuț.

CITEȘTE ȘI – COSTIN MĂRCULESCU ȘI CRISTINA ȚOPESCU, MOARTE TRASĂ LA INDIGO. TRAGEDIA I-A LOVIT ÎN ACELAȘI MOD

Mai mult, acesta chiar a venit în platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde l-a prezentat tuturor pe fiul lui. Dintr-un motiv sau altul, planurile nu s-au mai concretizat, iar regretatul actor a ajuns să trăiască tot singur.