Drama neștiută a lui Cengiz Şıklaroğlu. Soția însărcinată a milionarului cerchez s-a sinucis!

Publicat: 19/12/2020 | 21:51

Milionarul cerchez Cengiz Şıklaroğlu are o poveste de viață cel puțin emoționantă și tragică. Iubitul turc al Biancăi Drăgușanu a trecut printr-o adevărată tragedie care l-a marcat pentru totdeauna. 

Povestea de viață a lui Cengiz Şıklaroğlu poate fi considerată cu ușurință un scenariu trist de film. Bărbatul care vrea să o cucerească pe Bianca Drăgușanu a trecut acum ceva timp printr-o grea încercare. Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, în urmă cu mai bine de 10 ani, Cengiz Şıklaroğlu a fost protagonistul unui moment tragic. 

Mai exact, milionarul cerchez a avut o soție și, dintr-un motiv sau altul, acesta având o viață extrem de tumultoasă, a fost închis într-o închisoare din Rusia. Soția lui, la vremea respectivă, era însărcinată.

Soția însărcinată a lui Cengiz Şıklaroğlu s-a sinucis

La scurt timp de la primirea veștii, soția lui Cengiz Şıklaroğlu a recurs la un gest extrem, iar milionarul cerchez a fost informat de către avocatul său. Șocul lui Cengiz Şıklaroğlu a fost cu atât mai mare cu cât vestea pe care a primit-o a fost legată de faptul că soția lui însărcinată se sinucisese.

Deși a avut parte de numeroase femei frumoase, Cengiz Şıklaroğlu nu a reușit niciodată să-și revină din drama care l-a marcat pentru totdeauna. În memoria soției sale moarte, milionarul cerchez a postat pe contul său de Instagram o fotografie veche cu el și femeia care urma să-i aducă pe lume un copil, alături de un mesaj sfâșietor.

„Am crezut că te-am pierdut. Însă…de fapt, mi-am pierdut mințile”, a scris Cengiz Şıklaroğlu pe pagina sa de Instagram.