Drama neștiută a Elenei Ionescu de la Survivor România. Mama vedetei a fost operată pe creier: „Nu mai știa să facă nimic”

Publicat: 12/02/2020 | 09:48

Faimoasa Elena Ionescu de la Survivor România a trecut prin momente extrem de grele. Vedeta este una din cele mai apreciate voci de la noi, dar, pentru a ajunge omul puternic de astăzi a trebuit să îndure lucruri pe care viața i le-a pus în cale și care au marcat-o profund. 

Elena Ionescu, vedeta din echipa Faimoșilor de la Survivor România a trecut prin momente extrem de grele. Chiar înainte de a ajunge în competiția din Republica Dominicană, artista a povestit totul despre drama care a făcut-o să vadă viața cu alți ochi. Mai exact, în urmă cu numai 2 ani, mama cântăreței a fost operată de urgență pe creier, după ce medicii au depistat că are o tumoare.

„În urmă cu doi ani mama a suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire. Însă Dumnezeu a făcut o minune! A văzut moartea cu ochii, era inconștientă, nu mai știa să facă nimic. A avut o tumoră pe creier, care a tot recidivat, creștea haotic, pe artere principale. Mama avea stări de dezechilibru. A fost traumatizant pentru mine” a spus Elena Ionescu, potrivit viva.ro.

Părinții Elenei Ionescu au făcut sacrificii enorme pentru cariera ei

Într-o notă de sinceritate, vedeta a mai povestit cum a ajuns să fie celebră. Pentru că nu provine dintr-o familie de bani gata, părinții Elenei Ionescu au făcut numeroase sacrificii pentru ca fiica lor să ajungă cine este astăzi. Potrivit sursei citate, Elena a declarat că tatăl său s-a pensionat anticipat, pentru a-i susține un proiect muzical. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de toată susținerea oamenilor care i-au dat viață, iar acest lucru i-a dat putere să meargă mai departe, în industria muzicală.

„Mama mea mergea foarte des cu mine la festivaluri, prin țară! Încă de la grădiniță cântam, lumea îmi spunea că am talent, așa că am început să câștig concursuri. Mama a fost persoana care mi-a fost mereu alături, mergea cu mine peste tot, iar tata a fost susținătorul meu financiar. Tata s-a pensionat anticipat, tot pentru mine, să pot finanța un album și un videoclip, acum 20 de ani. Și-a sacrificat jobul la acel moment”a mai spus Elena Ionescu.