Drama Marinei Voica! Vedeta este singură și se descurcă foarte greu în plină epidemie de coronavirsu: „Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt!”

Publicat: 04/04/2020 | 14:30

Marina Voica este una dintre cele mai mari și iubite artiste din România. Vedeta a încântat ani de zile publicul cu vocea ei și le-a cucerit inimile. Însă acum, cântăreața pare că a fost uitată, este singură și se descurcă foarte greu din cauza epidemiei de coronavirus.

Marina Voica locuiește de mai bine de 15 ani singură, în Brează și este cetățean de onoare al orașului. Artista are 83 de ani și îi este destul de greu să se descurce pe cont propriu în aceste momente teribile. Nimei nu o ajută, iar autoritățile pare că au uitat de existența ei. (CITEȘTE ȘI: APELUL DISPERAT LA 112, AL UNEI FETIȚE DE 12 ANI! „NE ESTE FOAME, AJUTAȚI-NE!” CUM AU REACȚIONAT AUTORITĂȚILE)

„Nimeni nu m-a sunat să mă întrebe ce fac și cum sunt! Nici măcar de la primărie, de aici, că tot sunt cetățean de onoare. Puteau să mă întrebe dacă mă descurc. Singurul care a sunat a fost solistul Gabriel Dorobanțu, vecinul meu de la Cornu. «Dacă aveți nevoie de ceva vă aduc», mi-a spus el. Gabriel mă sună mereu când merge la Câmpina, la cumpărături. M-a mai căutat patroana restaurantului unde mâncam. Știți că eu nu gătesc și mâncam la restaurant, dar au închis. S-a oferit să vină să îmi aducă personal mâncare de la ei. Mai am un părinte (preot – n.r.) care mă sună și mă protejează. Dar nu am vrut să-l expun. Acum comand mâncare la pachet. Unii nu ies deloc, fiecare are situația lui”, a declarat Mariana Voica, pentru Clik.

„E adevărat că este greu”

Artista respectă regulile de izolare și să nu se demoralizeze. Deși singurătatea o apasă, Marina Voica rămâne optimistă și încearcă să se descurce cum poate. (VEZI ȘI: BILANȚUL DECESELOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA A CRESCUT! SUNT 3.613 DE CAZURI DE INFECȚIE CU COVID-19)

„Noi, aici, la Breaza, nu avem nici un caz de coronavirus. E adevărat că este greu din punct de vedere psihologic, trebuie să stau cuminte în casă. Ies între orele 11.00 și 13.00, încerc să mă încadrez. Mă sui în mașină și merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”, a mai spus Marina Voica, pentru sursa citată.