Drama la Caracal! Imagini cutremurătoare cu minorul de 4 ani care sărută tabloul mamei la mormântul acesteia

Publicat: 06/01/2021 | 21:38

Familia tinerei din Caracal, care a murit la câteva ore după ce a născut a postat mai multe fotografii cu minorul de 4 ani, primul copil al acesteia în care sărută tabloul acesteia la mormântul ei.

Tânăra mămică de numai 30 de ani a murit, în urmă cu o lună, la scurt timp după ce a născut cel de-al doilea copil, în spitalul din Caracal. După ce a suferit o hemoragie internă, Cristina a intrat în stop cardio-respirator și a fost transferată la spitalul din Craiova. Din păcate, totul a fost în zadar.

Drama nu s-a terminat

Mai mult, soțul Cristinei, Alfred Ionuț, trece printr-o altă situație dramatică. Analizele bebelușului pe care soția sa l-a adus pe lume vineri nu au ieșit deloc bune, motiv pentru care a solicitat transferul micuțului la un spital mai competent.

După ce s-a lovit ore întregi de refuzuri, pe motiv că nu sunt locuri în spitale, tăticul cu inima frântă a reușit să-și transfere bebelușul la spitalul din Slatina.

„Vă rog #distribuiți ca aceste imagini să facă #înconjurul #lumii! Puterea şi caracterul de îl are baiatul meu la 4 ani eu nu l-am întâlnit în viata mea. Îmi venea să urlu să-mi scot inima din piept să fac o gaură cu pumnii până în adâncul pământului. Îmi venea să distrug tot să dau timpul inapoi să-mi vad copiii fericiţi.

Cei care o recomandați pe doctora #trusca veniţi şi spuneţi băiatului meu părerea voastră! El #DAMIAN este o putere şi un caracter care nu credeam că există aşa ceva în lume mi-a arătat că este un barbat şi el nu plânge că poate şi este puternic.

Tati eu sunt bărbat ca tine eu nu plâng #bebe plânge. Îmi iubesc copiii mai mult ca orice pe lumea orice lucru care îi va afecta în viaţă îl voi distruge chiar şi cu riscul vieții. Te vom iubi mereu regina inimi noastre”, a postat Ionuţ pe pagina de socializare.