Dramă în Alexandria. Un jandarm s-a împușcat în cap în timp ce păzea un centru de carantină

Publicat: 11/04/2020 | 14:06

Un jandarm care păzea un centru de carantină din Alexandria, județul Teleorman, s-a împușcat în cap, în timpul serviciului. Potrivit primelor informații, bărbatul era extrem de afectat după divorțul de soția sa. Acesta supraveghea un hotel în care se aflau mai multe persoane aflate în carantină.

VEZI AICI: DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. DIRECTOR DE ZIAR, UCIS DE CORONAVIRUS! “AM PIERDUT UN PROFESIONIST!”

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman, bărbatul era angajatul instituției din 2009 și a fost mutat de la IJJ Mehedinţi anul acesta, în luna februarie. Ultima testare psihologică a acestuia a avut loc in anul 2017, când a fost declarat apt.

În ceea ce priveste circumstanţele in care s-a produs aceasta tragedie, acestea vor fi stabilite de catre instituţiile competente. Există o anchetă în desfăşurare, iar noi vom sprijini acest demers legal şi vom pune la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile care vor fi solicitate”, a precizat Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Teleorman.

DIASPORA. Aproape 700 de români din afara țării au fost confirmați cu COVID-19. Până acum au murit 43

Jandarmul nu era singur, ci împreună cu un poliţist local. La un moment dat, bărbatul a scos arma din dotare şi s-a împuşcat în cap.

Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconștiență, care prezintă o plagă prin împușcare”, a anunţat și Poliţia Teleorman.

CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!

Procurorii Parchetului Militar al Curții de Apel București fac cercetări în acest caz.