Dramă de neînchipuit pentru o familie! Toți cei trei copii au fost disgnosticați cu cancer!

Publicat: 12/02/2020 | 16:57

O familie din Atlanta, statul american Georgia, trăiește un chin de neimaginat. Toți cei trei copii pe care îi are au fost diagnosticați cu același tip de cancer, iar acum micuții se luptă cu boala necruțătoare.

Cel mai mare dintre frați are doar cinci anișori, îl cheamă Tristen. Și încă de când făcea primii pași în viață a început lupta pentru supraviețuire. La ceva timp și frații acestui, Caison de trei ani și Carter Rush au primit același diagnostic de la medici – cancer la ochi.

„A fost surprinzător, dar știam că șansele sunt 50/50. Medicii mi-au spus toată viața că din cauza unei mutații genetice cu retinoblastom, de care sufer la ambii ochi, am șanse de 50/50, să-l transmit” a declarat mama copiilor, Angie Rush, pentru „Good Morning America”.

Angie a mai spus că și ea a primit diagnosticul când avea șase luni, dar a reușit să treacă cu brio peste această boală. Acum, copiii săi fac chimioterapie o dată pe lună, alături de tratamente cu lasser și controale.

Cu toate că se luptă cu una dintre cele mai dificile boli ale secolului,  familia americană este fericită și în fiecare zi de bucură de micile lucruri.

„Au multă energie. Tristen este atât de prietenos și îi place să cânte. Adoră știința, sperăm ca va ajunge doctor într-o zi” a mai spus mama celor trei micuți.